Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je namješteno. Kaže nesuglasice između PDP i SNSD a onda prikažu na slici Šemsudina Mhemedovića, trećeg po broju osvojenih glasova iz SDA, kojeg usput budi rečeno Bakir izbaci iz stranke.
Neka zarate međusobno i tako to riješe! Drugačije i ne znaju!
Mora se usvojiti pravilnik da nema opstrukcije u vlasti I da svako ko izostane bez razloga sa sjednice dobije opomenu pred otkaz sa duznosti!! Kako je u firmama tako I oni moraju da rade ili noga pa se vi volili ili ne volili vasa stvar a ne narod da ispasta. I ja imam kolega koje ne volim l moram sa njima raditi!!
SDA žali samo za sarajevom
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
Hrvatska je sve dobila jer su joj velike sile dale podršku. Mi smo u njihovom entitetu a ne oni u našem. Samo onaj ko nekonta sretan.
@IQIQIQ Ako odu Srbi i Hrvati Bosna i Hercegovina ce postatil prilicno glupa...
na sta snsd poziva sami nikad nebi uradili..
🚜🚜🚜
R e p u b l i k a BiH
@SDAgradjanska Eto lajk, iako si sda :)