Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije uopste isto,a zasto zato jer kad popijem njemacki lijek pritisak mi bude odlican,a sad kad mi je.propisala neki nas lijek i opet ga moram platiti,vjerujte nikakvog ucinka nema pritisak katastrofa,ne vjeruje ni doktorica,e kazem joj sad cu uzeti njemacki lijek i cekati u cekaonici 1 sat,udzem da mi izmjeri pritisak,vrlodobar,zena ne moze da vjeruje,kaze upravu ste gospodine,kazem samo sam vas htio uvjeriti da ne lazem i Germany je ipak Germany,ma sto ko govorio.
Pritisak koriguj ishranom, kakvi crni lijekovi
Ma samo euza i bismilla
Slazem se. Bolje nego trovanje hemijom..
Ljudi nisu svjesni kakvo zlo nanose sebi, a na duze staze i svima nama nesavjesnom upotrebnom antibiotika, gdje se upotrebljavaju i kada nema potrebe. Tako se stvaraju novi sojevi bakterija, koji su otporni na antibiotike. Tek sada cemo imati probleme.
štedite lijekove ljudi, treba vam više para za cigare