Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud snijeg zimi??? Fascinantno ..
Evo poceli dezurni kriticari kritikovati narod koji ce se ibretiti snijegu koji jos do ovog trenutka nije pao...
A sutra će opet biti "Snijeg iznenadio zimsku službu, otežan saobraćaj u padinskim naseljima", isl.
BIH je zemlja sa najboljom klimom, odnosno u BiH je dobro sve sto nije od ljudi (klima, priroda), a mi ko narod zasluzujemo klimu sjeverne skandinavije, i to nam je dobro kolko smo pogani ko ljudi.
Samo da ne počnu ćuskije da padaju... i naravno nek' ne puca. 😅
ćuske su najavili u petak....
@MindRubber ne mere petak... u petak su džumije! :P
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
pa zar ce nam i snijeg padati zimus...pa zasto sve po nama...sta smo mi bogu skrivili...jos ako nam ljeti bude suncano...onda smo ga bas popusili...
Civilna zaštita je u petak upozoravala na veliku količinu padavina za vikend. Mogli bi se sada izvinuti, što su nas, u najmanju ruku, "dezinformisali"... :) :) :)
Kažu da Bosna ima lijepu klimu. 9 mjeseci kiša, snijeg i blato i malo ljepote između juna i augusta a i tada kiša svaki treći dan.