Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradite nasipe i pripremite japanke i kratke majice, istovremeno. Kako su tačni ovi sinoptičari i prognostičari, nikad ne znaš šta ti može trebati...
_"Ipak, stručnjaci kažu da ne bi trebalo doći do izlijevanja rijeka iz korita. Glavni razlog je činjenica da smo u prethodnom periodu imali dosta sušan period s relativno visokim temperaturama. Također, napominju da se prošla godina, kad je došlo do velikih poplava, nikako ne može porediti sa ovom ili bilo kojom drugom." Stručnjaci kažu? Čitajući dalje, pomislila sam da će jedan od glavnih razloga za neizlijevanje riječnih korita navesti kako nema bojazni, jer su riječna korita očišćena, kanali prokopani, itd. Ovako ostaje samo gledati u nebo i moliti Boga da ne padne više kiše nego su stručnjaci prognozirali.
E što me nasmija.
"Divno"
Valjda nas nece iznenaditi kisa kao snijeg u januaru prije par godina.
Sutra članak o padavinama koje će biti do kraja jula, a prekosutra...
i nebo plaće što je erdogan otišao ...aaaaaaaaaaaaaaa
ili možda plače što je tek juče skontalo koliki smo papci ... aaaaaaaaaaaa
Juce pisu: "Period sa čestim padavinama bi mogao potrajati do kraja maja." A sad: "Meteorolozi kažu da nas nestabilno vrijeme s padavinama i svježijim temperaturama očekuje sve do kraja juna." O.o
Kad se moglo pouzdati u prognozu, jos kod nas nekad u jednom danu imas pa moglo bi se reci sva godisnja doba. :-) Nego kako god da nam je, prilagodi se, a nije i da imas neko drugo rijesenje. hahah ;-)