Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova javna preduzeca su u ovako velikim dugovima iskljucivo zbog nesposobnosti i nebrige vlade ks u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa, samo je zalosno sto ce sav taj njihov nerad na kraju platiti gradjani
E upravo tako... Zalosno je koliko su stete eksperti napravili ovim preduzecima, a sve zbog nekog svog licnog interesa...
Ekspertna vlada i Zeljkovic na celu su radi svojih licnih interesa, svoje dobiti unistili sve sto su mogli, a ono sto nisu i dalje pokusavaju... Koji su to interesi i zasto to rade niko nije i ne moze biti jasno... Ali eto to rade i pare trpaju u svoje dzepove...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledao i malo je reći da sam ostao zatečen ko nam vodi Kanton, ko sjedi u skupštini, a još više kako "upravljaju" KJP-a.To je žalosno,od kriminala i nepotizma ostajem bez daha.Onaj Čardžić navalio na brkicu ko sivonja,on ekspert, eks muzičar i menadžer Lijanovićeve stranke.Predsjedavajući skupštine ne persira nikog,svakome ti,hej ti,pola ih i više na kafama po hodnicima.U jednom trenutku ih je bilo osam u sali.Kanton u dubiozi najvećoj, a preduzeća milione u minusu.Tuga i jad,najjadniji.Onda se neko pita što nema plata budžetlijama,Honorarni ugovri po KJP,onaj jedan imao 320 sati,vikendom topli od 16KM,a prosvejtarima ni radni dan 8KM nemaju isplatiti.FUJ,fuj..
A jesmo ih navrijeđali, majko mila, a oni uplatili vikende na moru i planinama (ima se, moze se), dnevnice i pausali legli, i ne znaju da postoji Klix, sa nekim clankom, i nekim komentarima...idemo dalje..
Menadžmentima JKP treba smanjiti plate na nii 1:2.5. i ko hoće da radi neka radi - neka se kreće što dalje od firme i njene sreće!
Otpustaju 50 radnika iz ZOI-ja a sebi u direkciji uduplali plate tako da se to svodi na isto. Marijana Arapovic i sada cuva brata i muza u Zetri, dva duduka, nisu ni za klinac. Ali ima boga, nemq snijega cim SDA preuzme firmu, zima se pretvori u ljeto.Tako je bilo i sa Ajndzicem. Nisu nafakal, to NAROD ZNA.
Usvojise izvjestaj Skenderije,satro Hajriz smanjio dug za 200 hiljada a niko ne spominje da mu je Kanton dao 2 miliona za popravak ledene dvorane koja i danas trune a pare je preusmjerio na plate radnicima. I fol on ekspert. Celavi mazlum.
A ledena dvorana - to nije dug. To je veliki dug, prije svega prema građanima. Umjesto da odsjedi na robiji par godina, njemu se izrekoše pohvale. Sikter više!
Kompletna vlada su sve sami kriminalci..
Nedzadu Fazliji iz SDP-a ni Kalasnjikov ne bi pomogao da pogodi metu u streljastvu
da im je bilo podjeliti utoke i nozeve da to ko ljudi razrijese ha ja mirni oni a mi bi bili mirni
Najnovija odluka je da ostale javne firme konkretno Rad nece djeliti radnicima novac za prevoz nego Grasove karte. Sada radnici Rada treba kao da namire te silne milione koje su pokrali Grasovci i ova i predhodne vlade.
Administracija prije svega mora da dobija kupone, e ne keš na ruke. I to jedna vrsta povečanja plata u administraciji, a GRAS-u manjak! E to su Zeljković i Bubica. Gospoda iz Vlade i Parlamenta KS ne daju " svoje" pare!
HAjmo ih rusiti, stvarno vise nema smisla!!!
samo da jedan ode u zatvor......... sve bi bilo lakše.
Jedan ko ni jedan.
HOCEL IKO STSTI U KRAJ OVIM CARDZICEVCIMA? Dosta i njega i one mu zenetine odvratne,propale pjevaaljke.mrzim ih
Stocna pijaca....gospoda,seoske varalice vode ovo najvece selo na svijetu....od danas do sutra....
Kriminalac Zeljkovic i njemu slicni su davno trebali dati ostavku, jer zaista mi je neshvatljivo kako ovaj narod mozeglasati za ovakve imbicile, parazite koji se na racun naroda bogate, koji su opustosili i unistili sve firme koje su mogli dokuciti, i sta sada vise hoce, evo iscjedili su iz nas koliko su god mogli, jos im je preostalo da iscjede onu stvar svima nama!
koja je sirovina ovaj damir,nekad je gitaru nosao a ženica pjevusila,i fakultet je namoto i sebi i zeni,sam mjenja stranke-veliki trasfer u paru.............
ugledo se na ove iz "velikih2 partija što su škole završavali u ratu i pod šljivom,kasnije,u Kiseljaku i Travniku