Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga je Dodik samljeo, isto kao i sve ostale iz koalicije. Ne zna se ni da postoje, a kamo li da se pitaju za nesto.
hahahahaha....tako mlad a tako prefrigan
Kakvo lazno zaljenje pa onda ovakva izjava. "DNS će sigurno iz svega ovoga izaći jači i nastavit ćemo putem napretka i dobrobiti za RS", kazao je Nešić "Kave politicare imamo, ovaj nam jedan od takvih.Ja ga nikad nebi dala da bude na celu jedne stranke.Okrece se kako vjetar duva, Fuj!
raspad sistema
Pavić običan ljigavac, samo što se nisu piš.ali po njemu al on po svaku cijenu ostaje u koaliciji. Kao što biva sa takvima obezbjeđen mu je odlazak na smetljište istorije
PUNCA OD SVOG BRATA PREDLOZITI ZA MINISTRA, TO MOGU SAMO GNJIDE I DOLETOVI HEMOROIDI
DOLETOV HEMOROID SI TI
Srbi su postali najkorumpiraniji narod u Evropi. Konformizam + Makijavelizam = Srbadija
Osjeti civjek da se belaj i zlo primicu pa se povlaci. Ta gtrs je ukleta . Sjetite se samo puteva koji su prolazili kroz nepoznata groblja uvjek se te dionice smatrale ukletim . A ta gtrs je skoro sva na nepoznatim masovnim.grobnicama. puno vjekova ce proci da se to skine. Treba sadake i sadake.
@Aliibaba guzova ti?