Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto Nesicu namecete kolektivnu krivicu sami sebi, niste mi jasni. Odredjene osobe su osudjene za to krivicno djelo, i distancirate se od isti, zasto uporno sami sebi nabacivate kolektivnu odgovornost.
Pa eto, pročitao si bakirovu izjavu. Kao sad je skinut teret genocida sa vrata svim časnim Srbima. U smislu, dosad ste svi bili genocidaši, sad imate priliku da ne budete. Dakle, ko tu koga etiketira genocidnim narodom?
Kozojeb obicni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cuj ovog uhljeba...po njemu je demokratska volja naroda izvrsavati i velicati dokazani genocid i velicati dokazane ratne zlocince...uhapsit i njega...
Po njima je i sam genocid demokratska volja naroda. Srbi i demokratija - to se može samo razumjeti u kontekstu Demokratske Narodne Republike (Sjeverne) Koreje.
Lik je kreten i to se ne može negirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U suštini srbi i jesu izglasali i sproveli genocid demokratskim putem, tako da nema tu šta da se čudite ovima koji kažu da je "negiranje demokratska volja srbskog naroda"
Gledaj face krvolocne zlocinacke
Kako "umjerena, blaga, proračunata, piCHkasta izjava"!!!! Mišu mali, slabo, premlako i preslabo. Đe da udariš rukom od sto, zaprEriš oCepljenjem, feRendumom?!? Vlaaahaahahahah
Blago narodu kojeg brane ovakvi političari poput Nešića.On je u roku 7,8 god postao strogi milioner preko buđeta i narodnog novca.Ja sam čuo da iz njegove kuće niko ne vozi auto ispod 100 000 km,patriotski i narodski što se kaže.
Joj majko moja jesu nas papci i primitivci napali sa svih strana. Kad bi organizovali takmicenje koji narod ima vece papke za predstavnike borba bi bila do zadnjeg daha. Kakva MMA kakav bi to obracun bio!
svetinju? ako vam je ismijavanje civilnih zrtava i izivljavanje nad prezivjelima svetinja to govori sve o vama. A to sto jedan cjeli narod proglasavate krivim i to je nesto sto sami sebi radite. Kome smeta zakon o zabrani negiranja ratnih zlocina i genocida taj nije dobar u glavi ili je u stvari genocidan i zlocinac.
Još jedan bivši sarajlija,i to rođeni kojeg su roditelju ko balavca učili da mrzi rođeni grad i rođenu državu.
Sta vi imate sa jedinstvom, Jedinstvo je iz Bihaća.
A šta je demokratska volja naroda?? Kako je ovo nazadan zakon objasni mi??
Zvali smo vas genocidašima jer vaša elita nikad nije priznala genocid. Sad ste natjerani da se suočite sa tom činjenicom, i konačno se možete ograditi od ratnih zločinaca.
Polalo momak, pamet u glavu, pqzi sta pricas
Vi nas vraćate 40 godina unazad, a ne Inzko. Debili.
Samo naprijed, buyrum
Javila se još jedna budala!?
Pazi koliko je to genocidan narod, kad su oni svi ustali da se brane od zakona koji je protiv veličanja ratnih zločinaca. S kim posla imamo, nema ovdje ništa bez drugog poluvremena.