Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkodiler na celu policije , kakav vakat dodje uz romace izdajnike sve je moguce...
Imaju strasnu zasticenu komunikaciju a juce one zene sa viber grupe znale da se sprema teroristicki napad na skoku... Sreca pa balavac neki bio
trojka je najvece zlo i izdajnici koje je moglo zadesit nas Bosnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ne bi me iznenadilo da niti Ramo, niti njegovi pomocnici ne znaju citati
Ministar bezbjednosti koji siri mrznju pa to mogu samo ovi
Pa normalno da je imao saglasnost,kad Konjaković potpisuje sve zivo,jos jedan dokaz da frajer izdaje na svakom koraku a vi ga branite koliko hocete!!!
Odluku o tome dali MUP RS ima pravo da ima komunikaciju sa EUROPOLOM dao je neko prije TRrojke i Nešića. Tako da ovi komentatori prvo da pročitaju teks i priloge u tekstu pa onda komentari. LP Podrška za trojku SDP NiH NS i ostale partnere u vlasti.
On ne može biti ministar sigurnosti a raditi protiv Bosne i Hercegovine. Gdje ste stručnjaci da skinite ovog idiota .
evo Zagondjije od Sabine Cudic
Sada ce mafije imati direktan uvid u prepiske Europola.
Bravo SDP i NiP. Idealan nacin unistavanja drzave.
Ako je ovo normalno ,...? Pa stvarno,..totalni debilizam..! Pa, jeste li, ili niste usvojili zakon o Fronteksu onako kako to predviđaju njihova pravila , ..??🥴🤥😡
Genocidni MUP RSa ima direknu vezu...ovo vrijeda zdrav razum!
PA ZAR NECE PRIJE SAKRIT PODATKE IZ SKY NEKI MUP KOJI SAMOSTALNO KOMUNICIRA SA EUROPOLOM NEGO LI KADA KOMUNICIRAJU SVI SKUPA I NADZIRU JEDNI DRUGE?
Kada kriminalac postane ministar sigurnosti, to ima samo u BiH.
fukarluk izdajnički, potjerati to sve
Više vjerujem Nešiću nego Rami Isaku!
kako je Krenulo Izgleda i Federacija se prioaja. Rs zahvaljujuci Trojci
Trojka radi Rs se Gradi !