Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubioza: 'Džaba, svi ste isti, svi ste ista ...'
Neka izadju iz pdv sistema, nek formiraju vojsku, nek stvore svoju podobne sudove..i sta onda? Kao zivjet ce srpski nsrod bolje? Nije do imena drzave problem..vec do losih vodja koji narod vode u siromastvo a oni postaju milioneri.
Bitno je da imaju rakije i slame
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ništa za to što ste gladni.Bitno je da imate Mladičev mural u Banjaluci i da dižete tri prsta kad god stignete.Bitno je da imate srpske šume,srpskog konja srpski put,srpski park,srpsku mačku i srpski dan svesrpskog gladovanja.Bitno je druge vrijeđate i provocirate,da učite djecu da mrze muslimane,da svaka škola ima svoju slavu i krst od sedam metara u hodniku.A gladni ste??? Najedite se srpskih go...na
Naprijed sirotinjo, za Miletovu vilu na Dedinju, napred za stan u Beču, napred za Agape, napred za Prointer, napred za Vicu. Napred, nedamo imovinu Milleta i familije, ginućemo samo da njemu ne zavali dlaka s glave.
posto si kategorija GLUP ja neznam ni kojoj bi te skupini dodao a vjerojatno ni jednoj nisi dobro doso
Kaže jedan kriminalac koji je radnicama koje su kod njega radile za 400 maraka zakidao i tu mizernu platu, fuj
Ako tako Nešič misli kako je napisano onda ima nade za narod iz RS-a. Vrijeme će pokazati kako i šta misli
Ovaj Opozicionar ce biti dodikov suradnik mozda i neki ministar itd inace je ubaceni konjic u redove opozicije .. glasovat ce njegovi i za novi Ustav rs itd itd ..sve je to isto . Igra dobar i los policajac .. velika srpska igra na sve ili nista .. protiv toga se treba boriti mudro i demokratski ... jacati policiju federacije u narednih 6 mjeseci za 50% ako su pametni pa neka pokusaju nesto..
Jadni mi, ako smo spali da nas ti spasavaš jer misliš samo na sebe do juče si bio na vlasti ne brini o narodu sam će o sebi ti samo isto brineš o sebi i kako da rasprodaš apartmane na jaorini i stanove u lukavici bog te smeo imaš li obraza ikako
Važno je biti veliki srbin tamn za kifle nemao.
Što siješ, to i žanješ....
Zaso niko ne raguje na objavljeni video na Face TV o Covicu? Hajde klix, objavite ako smijete!
Idem da vidim to je moj najvazniji politica poslje Dodika
Uvijek se sjetim ratne fotografije u kojoj jadnik u najlonom pokrivenoj improviziranoj sobi na najlonskom zidu drži sliku karadžića..
Jikani nemaju leba da jedu
A ti sto ne mogu prehraniti i glasaju za SNSD, isto kao u Federaciji za SDA. Sjetimo se onog krezubog sto je bio u delirijumu i dere se Bakire, Bakire, a dva zuba u ustima.
da su poslodavci iz federacije pametni da svima iz te septicke jame daju otkaz
Za te stvari se ovaj mora obratiti Beogradu. Jer Beograd sve koordinira. Pa samo jedan korak da Dodik napravi a da nije odobreno iz Beograda, već ga sutra nema... A ovi sarajevski portali peru mozak i daju neku nadu da je sve pod kontrolom. A ne smiju reći ko je problem. Velika Srbija je problem... Ta ideja ne umire...
MALENIIII !!!! OOOOHHHOOOHHOOO!!!!! MALENIIII III !!!! SJEDI NA TUTU!!! TU TI KE NAJBOLJE!!!! NEDORASTAO SI I I SRPSKA OPOZICIJA ZA POLITIKE!!!; DODO JE RASPAKOVAO DEJTON !!! UKIDA SE RS I FEDERACIJA !!! STVARA SE GRAĐANSKA BiH!!! A TI I DALJE SJEDI NA TUTU I PLAČI !!!!