Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"od stravičnog zločina 114 civila bošnjačke i hrvatske nacionalnosti". "jedinice tadašnje JNA odvele su 85 građana bošnjačke i 29 građana hrvatske nacionalnosti iz njihovih domova i svirepo ih ubili". Ovakva gnusna, podmukla laz prilici covjeku ciji je otac odvukao Bosnu u krvavi rat. Ovaj fantik bi bio jos 5 puta gori, samo da mu se pruzi prilika. Jedinice JNA izvlacile gradjane Jugoslavije iz njihovih domova i svirepo ih ubijali. Ni ustaska emigracija ne bi mogla da izmisli vecu glupost. Dvadesetogodisnji mladici koji su tada bili u JNA, nisu bili u stanju zeca da ubiju. Najveci uspjeh je bio ako sacuvaju zivu glavu i odbrane se od napada paravojski, naoruzanih terorista. Uglavnom su se predavali i odvodjeni u zarobljenistvo, ne znajuci ni sta se desava.
......možda nisu ti mladići........ali njihovi očevi sa bradama do pupka i naoružani kamama........sigurno jesu..........i to pod okriljem jna naravno.....
Da, kako da ne. Idi sad malo na antepavelic.com da se druzis sa istomisljenicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir je najbolji covjek na Balkanu! Bosnjacima bez njega nema izlaza!
PA nema optuznice ni protiv BAkira,sta je sve pokrao
Po kom osnovu je taj slucaj bio "medju prvim zlocinima" u BiH??? Neka mi to neko argumentira!!!
Gdje ste bili da pričate o pumpanju brojeva do 2004.g.? Nešto mislite da je 'bošnjo' zaboravio pa da se sad da izjednačavati? Varate se, dok god nas ima živih svjedoka dešavanja 90tih obraz preko 'mojih' leđa duke oprati nećete, to budi siguran! @zloćo vjerovatno je odrednica godina kada se događaj desio, ali nažalost, do ovog datuma već je zlo bjesnilo širim područjem BiH, istočna Bosna prije svega.
Duke Pišeš gluposti. U trenutku kada je zločin izvršen SFRJ nije postojala tako da nije mogla da postoji ni JNA. Koliko je poznato taj zločin su počinili Šešeljevi dobrovoljci, ali se iz nepoznatih razloga to njemu ne stavlja na teret, kao što niko ne optužuje duke Vaska iz Ilijaša, duke Brneta, duke Slavka Aleksića, duke Nikolu Poplašena koji su itekako povezani sa mnogim zločinima. Pitanje je ko je sa kim napravio dil da se ovi zločinci ne diraju. P:S. Strijeljanje ratnih zarobljenika smatra se ratnim zločinom bez obzira na okolnosti. Ako si vjernik, onda se smatra još i smrtnim grijehom.
Neshvatljivo je kako se Baktrix aktivira samo pred izbore, bas neshvatljivo !
kupuje poene od papaka
E kud nije ko ovog Bakira ubio .......