Zaglavio se između rampi na pruzi
0
Nesavjesni vozač pukom srećom izbjegao udar voza
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto nije Golf 2, al eto opet je neka baraka... trebao ga je pokupiti kako god:)
steta sto ga nije pokupio voz.nimalo mi nebi zao bilo.
U Sarajevu, na pružnom prelazu u Rajlovcu, prema Robotu, nema nikakvog obezbjeđenja. Samo zažmiri i stisni gas pa šta bude. U Semizovcu ne radi rampa.
Seljak pasatlija, golfaš ili ti ga VW eaš, isti ti ga dođe, ništa me nečudi
lukavac-x hahah je*** ti bosansku originalnost :D :D
Ovo sto vi pisete nema smisla... sleper mozes parikati izmedju dvije rampe, a da voz prodje opusteno... daj malo se informisite pa onda pisite nesto!!! Hvala! Lukavac!
Bas hightech ova rampa i kesa na njoj, sto bi trebalo biti crveno svijetlo na rampi. Pa ovo vise lici na palu banderu nego na prelaz preko pruge.
u lukavcu je rampa spustena 4 sata dnevno. pa i ja bi popi*dio :D http://lukavac-x.ba/lukavac/zbog-pruznog-prelaza-saobracaj-blokiran-4-sata-dnevno/
ko mu je kriv što vozi passata, nek nabavi cabrio i neće imati problema s prolaskom \"ispod rampe\" :)))
Cesto prodjem ovuda, tom prugom se samo preguravaju vagoni iz fabrike jedan po jedan nekom malom lokomotivicom koja ide 2 Km/h, oni koji je voze takodje su ludji od ovog like sa autom, donekle i razmijem covjeka sa slike, nekad bas SE_U ovi sto dizu i spustaju rampu, a i slike nisu hronoloski poredane, novinarski trik. Ja bi ovdje prvo kaznio onoga koje postavio rampu, zatim onoga koji je spustai dize, pa onda ovog koji je autom prosao ispod, ili je zaobisao, jer ne pokrije ni polovinu puta.
samo kamere s foto aparatom.. kad papak krezavi odradi jedan mjesec za kaznu mozda se opameti. Sve su Nijemci izmislili,samo treba prepisatii..
sto ne prodje ispod ;)
Rampa: \"Raspad sistema\"
\"Mole se vozaci da u buduce bolje gledaju i opazaju brklje!\"... De ba coek se neki zamislio jadan, konta kako na ovom vaktu kupit brasna za 12 KM...ccc
Par sati kanije, par kilometara dalje... http://www.sodalive.ba/crnahronika/saobracajna-nesreca-na-pruznom-prelazu/
ma on je jos u posjedu vozacke sto je najtuznije
ovaj vozac je MUJO GEVERA :D pravi CHE, komunisticki, pametni, koji probacuje zapadu kroz noge :D