Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@commi ...de, javi nerzuku muštuluk...koja si ti budaletina :)
ub.ilo se za predizborne pjesme: obama makar znaaaa gdje je bihaaaaaa tamo gdje je sdaaaaaa i nasa demokratijaaaaaa - aaaaa - aaaaa
Mislim da je gospodina N. Curak pogodio .. Realno je ocekivati da ce predsjednik Obama ce biti \" komotnije\" u svom drugom mandatu.. Bavice se najvise unutrasnjim pitanijma a sto se tice van. politike ce se najvise baviti Kinom i B. Istoku.. BH je odavno \"prepustena\" EU. ali na nama Mi u BH da se angazujemo da SAd \"uvucemo\" sto vise da \"ohrabre\" EU d se vise i efikasnije se bavi BH.om. Ocekujem da ce doci do promene na celu State Dpartmenta gde ce H.klinoton ce se povuci sa polozaja a opcekujem da ce novi ministar van. Poslova SAD biti senator John Kerry( bivsi kandidat za predsjednika) .. Kerry zn BH ali ne tol;iko koliko je H. Klintona ili M. Albrightova.. Uglavnom dobro je za sve sto ce B. Obama nastaviti voditi ameriku i svijet u dobrom..
Nikola Koljević, Biljana Plavšić, Radovan Karadžić...sve uvaženi intelektualci. p.s. ohani jedan dan klovnu klixovački, postao si žešče dosadan.
A zna li Ćurak gdje je BiH?
je jedan od najvećih živućih umova u BiH trenutno
je idealan da oposli ono sto su ameri naumili uraditi sa iranom a da ne izazove planetarni otpor muslimana
Ma svi oni sve znaju kad treba ubrati glasove, uostalom i treba da zna, ako je vec predsjednik. Svaki predsjednik treba da zna ponesto, nasi najbolje znaju ukrasti, al\' Boze moj, tuzna li si Bosno.
.Bem ja nas!
...neki se i sada klanjaju / mole nepostojećem...
Drago mi je pa znaš skim razgovaraš,tvoje ime me ne interesuje,ti imaš pravo da uvažavaš koga hoćeš,pa neki su se i TELETU klanjali!
...jusufe, majstore...popularnost i uvaženost su različite kategorije...
Dijelimično si u pravu,pa i F.Abdić je u regionu popularan!
Zna da negdje postoji i da se raspada po šavovima i mimo šavova. I da u nju ne vjeruje više niko osim vas na 24 posto azijatskog dijela zvanog Sadakistan.
jedan tezak oksimoron koji nam se non stop \"prodaje\": \"Neki članovi njegove administracije bili su jače ili slabije involvirani u bosansku krizu te smatram da, s obzirom na to da je Dejtonski ugovor međunarodni ugovor, SAD neće odstupiti od ključne ideje da se BiH razvija kao politička zajednica i nezavisna država\" (u cijoj stagnaciji velikog udjela ima US administracija)