Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce to brzo SDU demantovati :D
Ovo je sa SDU postalo potpuna lakrdija. Nermin Pecanac, Miro Lazovic i ostala ekipa rasturili su stranku nakon sto su im SDA, DF-Zeljko Komsic i Esed Radeljas bacili nekoliko mrvica vlasti, a oni se medjusobno posvadjali jer se nisu mogli rastaliti oko fotelja. Ovako ce,ili slicno okoncati i DF-Zeljka Komsica nakon sto su se zagrlili i napravili koaliciju sa SDA.
Oprostite, nisam u izgleda u toku, mislio sam na sljedecim izborima dati glas Zeljku Komsicu, al vidim sad ovaj komentar u kojem kaze covjek da su se zagrlili i usli u koaliciju sa SDA. Jel to samo nagadjanje, ili je nesto takvo zvanicno receno? Ozbiljno pitam!
Nermin ko TITO hoce dozivotni predsednik da bude...
ako je Gavrilo Grahovac pristao da bude u SDU o je vec nesto covjek je imao godinama ponude iz mnogo staranki a pristao na ovu znaci da se nesto pozitivno desava , covjek je za svaku pohvali i sigurno pravi patriota ove zemlje jedan od najrealnijih i najpostenijih politicara u BIH..................
u nas sve sami čimbenici,svi bi da bidnu glavni,zato imamo 3 socdem partije......najgore je u tome šo se sve nazivaju demokratskim a u stvari su u vlasništvu jenog lica ....ma gon to sve u tri p materine
Jedan narod jedna stranka!!!!!
Hoće li studentska služba akademije biti u SUR Jagoda!? "Kongres je usvojio i prijedlog o formiranju političke akademije "Prof. dr. Nijaz Duraković“ koja će se baviti edukativnim programima i sadržajima s ciljem afirmacije ideje socijaldemokratije u BiH i šire."
vratimo se Batku http://www.klix.ba/forum/batko-humanista-ili-vrhunski-manipulator--t115143s475.html
Pornic Ekrema JEVRICA!!! Zivot mi se zgadio http://tinyurl.com/bosanskipornic
nešto ne kužim ovu socijaldemokratiju i građanske opcije. Zašto i oni moraju voditi računa o nacionalnom ključu?
Jake li nam političke scene, zlu netrebalo!
ovdje je jos samo cevap super izgleda
Lesi se vraća kući..
ne razumijem da se podpredsjednici neke stranke biraju iz redova nekog naroda, kakve ima veze pripadnost nekom narodu sa idejom socijaldemokracije.
U ovoj stranci se ne zna ko kosi, a ko vodu nosi, nakotilo se lopova k'o u priči, kada oni unutar sebe ne mogu da funkcionišu kako bi tek onda državom rukovodili i izvukli nas iz govana!
U samom ovom tekstu, jedino sto mi se svidja jeste ideja / plan formiranja političke akademije "Prof. dr. Nijaz Duraković“.
Kako li se nakon ovoga osjećaju stranačke kolege Lozančić i Ivo Komšić koji su već duže vrijeme spletkarili po političkoj sceni, mora da su se sad prepali za svoju gu.zicu i sve kriminalne radnje.