Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne pamtim ni jednu dobru u zadnjih 25 godina
Ocalinko. Gadljiv je pogled na tebe i te pored tebe. Ti si direktno kriv za skupocu energenata jer je tvoj covjek direktor onih gasova. SDP je vjecna opozicija, jer vas je SDA pojela za dorucak umjesto da ste vi njih stavili u funkciju drzave. Niste jer tako nesto ne znate i nemate ljudi koji bi to znali.
ova je zlatna kakve nam slijede
et dok si ti bio bilo je ko bolje stvrvino komunisticka
Vidzu ovoga Garagana,misli narod ga zaboravijo...
Najsmijesniji lik. Bas su ga nasli. Kao on sad i analitican.
Iako znam ko si i kakav si ali sa tvojom izjavom se slažem, stanje nam je očajno, sve gore i gore samo mi odgovori da kada bi sutra ušao u vlast je l' da bi apsolutno zaboravio šta si danas izjavio pa bi i ti vazio kako je država napredovala. Svi ste vi isti vuci i lopine, gledate sao da ste na vlasti i da džabalebarite.
pa što izabraste hrvatima vođu kada ste tako parlamentarni , ne sviđa vam se Čović šta vam se ima sviđat njihov je i neka ga oni biraju
znas li ti konju objasniti sta je socijaldemokratija a profesor je tu nefoliraj nas molim te mozda mislis da profesor pod pojmom socijal demokratije treba imat vise poslovnih prostora na punca punicu komsiju ili vinograda oko trebinja ili stanova oko dubrovnika ili stanova po seheru ali nije los covjek a si tornjak sumnjiv mars iz socijaldemokratije
tebi nikad nije bolja bila dzilkosu seoski sistem koji ti zastupas trbao bi biti idealan za narod a ne za vodze konju jedan zaposlio si brata nako 5 min vlasdti tebi slicni iz tvoje stranke inaju dionice po firmama koju vode sda celnici profesor lagumdzija je vrhunski mangup manipulator bitno je djecu kokuze oko sebe okupiti i oni ti za platu od 3000 km sluze kao toalet papir pa pojedinci mu cak i knjigu naspise al je magup a za zatvora ion
SDP ga epski pofanflao na izborima, izgubio vlast, pali kitonu za uho pa naravno da je nećeš imati u lijepom pamćenju :))))))
Kad god je vama bila dobra narodu je bila loša. sad se malo okrenulo. zato dabogda ti svaka naredna niksicu bila gora od ove.
Gledaj lopova nije ga stid reci da je zadovovoljan jadan narod....
Bas me cudi