Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik ne moze biti Sef stozera u svojoj kuci ali moze u sdp.... eeeeeee .... sdp moze dobiti samo glasove zbog revolta gradjana a nikako zbog nekih svojih programa i aktivnosti...
Makni se s čela SDP-a, živ bio, i ustupi to mjesto Jasminu Imamoviću. Treba birati samo one koji su za ukidanje kantona. Sve ostalo su elitokrate.
Pošten čovjek. Jedini koji je nešto iza sebe ostavio. Ovo danas sve go lopov krčme šta stignu. Nek vam je sretno, biće za*bato.
Ne znam ko treba da pobijedi, ali znam da nešto treba mijenjati. Ako je izmeđi sda, sbb i takozvane ljevice, onda su ovi treći najmanje zlo.
piškić će kao i obično napraviti 'ranje!
Vodio premijer FBiH i nista nije napravio. Bio i u upravi Veleza, pa zavrsi u drugoj ligi. On od svega napravi drugoligasko. Dje ce on za sefa
PS ocekujem usbrzo brisanje i zabranu komentara, jer su uredno platili uredniku klixa Irvinu, inace clanu sdp stranke....
Ovaj je doveo sdp u propast a vrlo brzo i u nestanak... Cetnicki pijun, lopov, hostapler, prevarant, pedofil.... On moze voditi samo prostituciju po sdp-u, cime se trenutno i bavi....
e da izvinete sada ste pusiona
SDP ukoliko bude znao da iskoristi trenutno stanje u BiH i stanje u strankama poput SDA SBB DF I drugim mogao bi biti pobjednik na sledecim izborima, naravno trebaju i oni svoje redove protresti kroz sitno sito.
sretno zajedno sa svim strankama gradjanske orjentacije u pobjedi protiv ovoga zla, kriminala i jada koji nas je zadesio.
jadna li je naša opozicija sa tobom na čelu. prijavi se za sekretara OS jer realno to je tvoj domet.
Nikša brate jel to bildaš?
E sad će krenuti sve nabolje, samo smo druga Nerku čekali. :D LOL :D