Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem predstavlja sto opstruentima ne odgovara da se podrzi taj zakon,jer bi onda nastao haos u njihovim zivotima.Lopovi jedni.Niksicu sve pohvale za tebe koji se boris za gradjane ove zemlje.
Munjeviti imas pravo,valja naci opravdanja za tolike vile,tornjeve,kuce i sl.
...ode po' države na robiju :)
Taman da ovi što čekaju da umru na biroima jer nemaju nikakve štele a ni para da kupe radno mjesto, dobiju posao.
Gradjani zele da vise ko je koliko ukrao zadnjih 20 gdoina. Tesko se onima koji su bili na vlasti od rata.
Bit ce taj zakon uveden kad ovi ministri i ostali sve nelegalno provedu u legalno, zaposle svi svu fameliju, na sve se prijavi imovina, i na kraju sve "po zakonu" i zna se koga ce ovaj zakon kostati ako se uvede...
Najveci problem ce biti gdje toliku bagru smjestiti, ima li mjesta u zatvoru, a ako nema treba se otvoriti jedan Goli otok, da tucaju kamen za izgradnju BiH!
Zaboravih napisati,, kada spominjem rijec "bagra", t0 se odnosi na nacionalisticku politiku koju vode pojedine stranke, te takodjer vodece politicare iz tih stranaka! Niksica za predsjenika!
Da. Mi, Nikšiću, građani jesmo za izglasavanje zakona i to kvalitetnog zakona koji neće potpomagati kriminal i pljačku i amnestirati vas guzonje koji štelite braći, amidžićima i dajđićima poslove, pa smo tada i za njegovo principijelno i dosljedno sprovođenje...,
ako donesete taj zakon nece nikome od politicara ostat ni gace na njemu al taj zakon se nikada nece provoditi i ako se donese mrtvo slovo na papiru
Ne mora znaciti! Ovim zakonom, ako se usvoji, tuzilastvo postaje efikasno, a sud nadlezan za presudu, pa se nece desiti vise Budimir i kriminal!
kontam ja to al treba donijeti i zakon o porijeklu imovine ko god hoce u politiku a ne udje sa milion u politiku izadje sa 50 iz nje i nikom nista koliko slucajeva imamo takvih bezbroj nikom nista treba gamad osudit uzet sve zatvor sa prisilnim radom posebno one sto su poturskoj hodali i kupili zlato i satove vrecama i pare
Ruke sječi lopovima jer radi njih stagniramo godinama.... Sve oduzeti....odsječi ruke i istjerati na ulicu
nema tu gradjani zele ili ne zele! svaka uredjena drzava ima ovakav zakon i na taj nacin vrsi jedan od nacina samofinansiranja!
zakon o oduzimanju imovine u proceduri dvije godine a izmjene zakona o elektroprenosu expresno usvojene preko noci. bez obzira sto je rijec samo o izmjenama sto znatno skracuje proceduralne aktivnosti, kada treba uzeti novce od drzave odnosno naroda tada se expresno usvajaju zakoni a kada treba uzeti novce od kriminalaca, a pogotovo od politicara, tada se procedura razvuce koliko njima (citaj politicarima) treba da zametnu tragove. kada bi se ovaj zakon usvojio u obliku u kojem slicni postoji u EU cijelo vijece ministara i parlament zavrsilo bi iza resetaka. cak je i EU upozorila da, ovakav kakav je, predlog zakona ne zadovoljava pravne standarde EU, ali ovi "nasi" kriminalci u vlasti, prvenstveno zlatko lagumdzija i kompanija, misle jeftinim trikovima zavarati narod. kao njima stalo da se bore protiv kriminala. a malo se koji kriminal u drzavi moze uporediti sa njihovim, osim naravno 20togodisnjeg pljackanja drzave od strane kadrova SDA.
Dobro neko rece glasanjem za usvajanje ovog zakona se glasa bukvalno za usvajanje principa pravne drzave i postavljanjetemelja na osnovu kojeg ces je graditi i zastititi, a glasanjem protiv usvajanja ovog zakona glasa se bukvalno protiv pravne drzave ...u tom slucaju se glasa i podrzava lopovluk, kriminal i sve ono sto nam razara zemlju. Ja vec imam u glavi ko ce ici protiv ovog zakona a znamo da su to oni koji su kroz rat poceli sticati svoju prvu imovinu, a i znamo mi dobro koji su to hostapleri i bez nabrajanja.
Banalno receno imamo pa mozda najvecu poslijeratnu sansu za pravi temelj pravne drzave, a onako strucno kad pogledam pa mozda i najvecu, vecu i od aprilskog paketa. Nema discipline i postovanja prema drzavi bez ovakvih zakona, koji ce stititi drzavu od bagre koja je u ratu preko muke naroda zaradila i nastavila zaradjivati nakon rata sa raznim politickim taldzijama. Ko odbije ovaj zakon, bukvalno je odbio pravnu drzavu da se odmah rzaumijemo. Ovdje se znaju strane i nema laganja, priznavanjem zakona si za pravnu drzavu, a ko je protiv zakona on je protiv pravne i uredjene drzave BiH. Jasno ko dan.
Jedini covjek koji misli na gradjane,ali na zalost nisu svi kao ti Niksicu,ovi ublehasi iz SDA,Lijanovica,HDZ-a nas samo ugnjetavaju,dijele i guraju na dno.
Protiv ovog zakona ce glasati samo lopovi koji su nastetili ovoj drzavi i gradjanima.
Ja mislim kad bi Covica istresli zaboravio bi se Zuckenberg :)
imam osjecaj da ste vi crveni k(m)erovi-SDP pokrali vise nego svi za ovo dvadeset i kusur godina.
Ti da imas osjecaj ikakav, davno bi se posvetio necem vecem u zivotu, ne bi visio na Klix-u i cekao da lanes na crvene kmere :)
a ti na zelenbaće.I ti mi kao bolji od mene.Ne kaze se dzaba "nikad ti nece reci bolji od tebe" . :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)