Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha, Namjenjeno nick-name Katastrofa.... Budalo sav svijet zna da je Nermin Mrkaljević BOŠNJAK - MUSLIMAN= OSUNEĆEN! Ako hoćeš reći ću mu da ti ga pokaže!
Čini se po svemu da bi neko ozbiljan u državi a to bi po svemu trebao biti prvi profesionalni izazov i prioritet novoga ministra sigurnosti, da se konačno krene u obračun sa mnogobrojnim problemima ove značajne i nekada renomirane institucije. Malo po malo čitamo po novinama o korupciji, nakaradnim činovanjima, lošim međuljudskim odnosima, privilegijama pojediinaca... Kako to novinari uspiju sve doznati prije oniih kojima je to osnovni posao. Ni o jednoj agenciji se u negativnom svjetlu ne piše toliko kao o graničnoj policiji.
Nermin Mrkaljevic je najveca budala ne samo u granicnoj vec u svim policijskim snagama u bih, pa i sire. Nermine hoces li se osunetit (obrezat) sad kad si postao nacelnik, koliko znam to mjesto pripada bosnjacima, pa bio bi red.