Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sve novinare i medije u BiH poslati na kolektivno elementarno novinarsko obrazovanje u zemelje EU-a.
imal gdje da se pogleda navodno sporna emisija? čim je četnička bh1 protiv biće da je ekstra patriotska bila
FUJ TV
I željko komšić je vršilac dužnosti hrvatskog člana predsjedništva.
Belmine dokazao si da si ljudina. Durmi sve cestitke na ovakvoj odluci. BHRT zasluzuje ovakvo rukovodstvo. Napokon drzavna TV ide pravim putem.
Je li to neko gleda televiziju?
Da rukovodstvo BHRT-a hoće stati iza svojih novinara i urednika, kako neće, možda bismo jednog dana i imali profesionalan, izgrađen i jak državni javni servis. Izgleda da se u ovoj zemlji može govoriti i o mafiji i o političarima, a o lošim stvarima u medijima i medijskim silnicima koji su potpuno izgubili dodir sa stvarnošću nikako ne može, FTV ponovo proizvodi niz afera, groznih fabrikacija, javnost bombarduije njima kako bismo zaboravili da NE ŽELE (iako se oni tako zalažu za vladavinu zakona i svojim djelovanjem deceniju razotkrivaju organizovani kriminal sa ili bez političke pozadine) ispoštovati odluku suda i vratiti Dušku Jurišić na poziciju glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa. Duška nije bitna, odnosno bitna je samo utoliko što njenim vraćanjem na posao SDP gubi potpunu kontrolu nad Informativnim programom FTV-a (uh, pardon, to više ne postoji, ne znam samo od kud onoliko informativnih emisija onda) i to putem Bakira Hadžiomerovića.
najgora tv u BiH
Baš je emisija bila dobra, napokon je netko ispunio ulogu javnog TV servisa i ukazao na gadosti FujTV-a.
kad god gledam Suzanu Stambol na tv-u onako redovno nadr.kanu, uvijek pomislim da joj hronicno fali seksa, al dobrog seksa.
Procitajte pismo Duske Jurisic pa cete biti upuceni u malverzacije i neprofesionalizam Ftv-a, a oni se ogradjuju, kao da su janjad, da ih neko napada od nacionalista...