Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti čast na hrabrosti,samo ostade kratak za 2.ooo KM.
svaka cast, ja priznajem da sam ckapi koja samo po klixu mlati gluposti i od sada prvo citam zurnal pa klix :D
@valter11 Malo više jer je davao više puta ali je to sprdnja u odnosu na ono što treba dobiti a sud ga "SLUČAJNO"blokira.Ne mogu jadni da stignu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dao im sveukupno 7 000 maraka ! Dobro kaze, ovo samo medjunarodna zajednica moze rijesiti. Protektorat i izgraditi veliki zatvorski kompleks pa da vidimo onda.
Bravo Kralju svaka ti čast ti si pravi Patriota BiH.
Interesantno je da današnji AVAZ uopšte ne napada Tegeltiju, što bi u najmanju ruku najtiražniji novina morala raditi. Barem na 5 stranica... Vrlo indikativno !!!
bravo majstore, zgazi stoku
mi smo balkanci takvi,zeljni para. vidjeli ili culi kako narod u svijetu ima pare pa odmah hocemo i mi,ali bi svi da preskocimo period zaradjivanja od 30 ili vise godina nego bi to odmah da napravimo u dvije godine ili krace, tako da smo spremni na sve da dodjemo do toga,raditi svakve poslove,legalni i ilegalne,uzeti pare za sve pa i mito,a kada malo dodjemo do para onda smo spremni dalit mito da bi dosli do jos vise para...
Svaka ti cast hrabri covjece,trebamo vise biti smjeli i odlucni
Kapa do poda.A imas i m....da brate za tako nesto.Digli hajku na Mamica a ovdje u BiH ima 1000 puta veci lopova od Mamica.
Ljudi mi smo ogromne budale ako ne izadjemo na ulice ako tuzilastvo nista ne poduzme u ovom slucaju.
Dobre su mu ovi ventilacijski sistemi! Like
NERMINEEEE.
Da su ti rijesili slucaj ne bi se bi cuo, vec bi se nogom u guzicu udaro.....
Uhapsice ga jos
Program vladajuće srpske stranke kao i opozicije jeste da državni službenici iz PC ne osjećaju apsolutno nikakvu moralnu obavezu prema državi. Njihov program je uništavanje državnih institucija, tako da zaista sve iz PC treba istjerati iz državnih institucija. Na kraju krajeva jedino trajno rješenje je potpuno uništenje PC.
I sebe je inkriminisao jer je i davanje mita krivično djelo. Kada je vidio da mu neće završiti izašao je u javnost. Možda će se nagoditi, ali bojim se da će on na kraju biti donji. Ovi u pravosuđu su svi uvezani. 😏
Sudstvo i tuzilastvo su najkorumpiraniji segment drustva!
Nermine shupchiću, da ti je Tegeltija riješio slučaj qurko bi ti ovo objavio