Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovi naši mafijaši zaj­ebali i najdičnijeg đetića...
...keranje lopte.
samo lud covjek moze povjerovati da je radoncic zaradio toliko bogatstvo prodajom novina,ili da izetbegoviceva zena nosi haljinu od 20 000 km zato sto je doktorica,dzaba opet ce bosnjo glasati za njih iaok nema za hljeba
Pa ima li koga iz SBB-a a da se ne nalazi pod istragom. Šćepo, ti kao iskusni ( general - ha,ha) nisi smio dozvoliti ovolike provale za 10 dana!
Dokle smo dogurali ...??? Veleposlanici / ambasadori nam se telefonom imenuju i postavljaju ... ! ! ! Ha, jjebo te, k'o da konobaricu u seoski bircuz zapošljava... Prednost joj što je žena, a šta je trebala bit ONA s mudima do koljena .... jjebo te FaHron, a poslije i Bake ( glavni akteri svake lopovske priče, oni su Mujo i Suljo u kriminalnim vicevima ) . . . !!!
Golden shower je popularan u BiH.
Dugi su pipci mafije...
"Radončić je u tim kontaktima Dautbašiću rekao da je Slovenija "prva slobodna" te obećao da je imenovanje Nermane Hadžijahić već gotova stvar." - I opet ima na stotine hiljada debila medju Bosnjacima koji glasaju za ovog diktatora.
El Chapo je mali od palube u odnosu na nase politicare..
Nego, pitanje svih pitanja koje niko ne (smije) da postavi: kako je taj Zijad Hadzijahic tako mocan u ambasadi SAD da on moze da ishodi stopiranje postupka protiv Fahra??? Cime je on to zaduzio Amere da Kratki tako strogo vjeruje da mu moze pomoci??? Sta je Z.H. genije, rodjak Obame, guzicar ili sta???
Cccccc otvoreno shprdanje sa obicnim smrtnicima. Ne mogu vise oni nasrat koliko.mi mozemo pojesti
Ahahahaha, sad ce Fahro reci da su je namjerno imenovali samo da njega zajebu ...... ajoj cirkusa, jedino su srbi gori od nas
Cccccc otvoreno shprdanje sa obicnim smrtnicima. Ne mogu vise oni nasrat koliko.mi mozemo pojesti
samo grabite ko lesinari nikad vam dosta
Gdje nadjose onu debelu covjece da nas predstavlja, volim te Bosno, ljubavi moja!!!
Nemoj tako, nije bas za misice, al je zato mila i nekako ... domaca! http://www.comune.vicenza.it/fotonot/78489-dscn4400.jpg
Odlicna vijest...sad kad nas Slovenci pocnu nesta zajeb.vat, možemo im zaprijetit gosp.Keljmendijem...
Ma ne treba, dovoljno je da ambasadorica intervenira ...
Fuj kaka ...
nermana? sirijusli??
Eto za koga su ovce glasale, zastitnike nacionalnih interesa, reformiste iz proslog vijeka, zelim da bude svima sto gore, penzionerima i omladini pogotovo, valjda ce nekad iz g..... u glavu.
Kakva glupost! Pa nije se mogao dautbasic teleportirati iz zatvora da urgira izbor hadzijahicke za ukidanje optuznice?