Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sasvim sigurno ovako ne ide. Nesto se uraditi mora, a to nesto je to da se Srbi krenu hapsiti po BiH i da se onda uradi zamjena. Sve ostalo, je budalastina i gubljenje vremena. Sto se tice blokade institucija BiH, gdje cetnicko sme*ce blokira sve sto je dobro za BiH drzavu, taj problem je isto rjesiv. STAVITI UNUTARNJE RAZGRANICENJE NA STOL, SVAKO NEPOSTIVANJE BILO KOJEG DIJELA DAYTONA, PRESTATI POSTIVATI UNUTARNJE GRANICE, TACNIJE ENTITETSKE GRANICE.
od kad su srbija i makarska svijet
vala ko se boji, neka ne ide nigdje iz svog ghetta, ja imam i porodicu i mnogo divnih prijatelja u Srbiji, starci mi se ne moraju brinuti hoce li biti gdje uhapseni, niti prema Srbiji niti bilo gdje drugo...ko hoce da bude zatucan u svom dvoristu neka bude, ja odoh malo po svijetu hodati i uzivati :-)
eto treba mi sven rijet..
Sve sto ulazi iz Genocidno zlocinacka Smrdije sa registracijama te neprijateljske zemlje traba hapsiti u BiH.Jos je mnogo boja opcija putem tajne /BOSAD/ sluzbe odstrijela svega sto ude u BiH ukljucujuci i zlocince koji slobodno setaju danas.Kamione iz SMRDIJE gurnuti pod put a vozace ohladiti uz poruke iz ratne proslosti.Nakon par takvih slucajeva iz Smrdije niko nece vise smijeti uci u BIH.Bosna je puna kanjona i provalija,rijeka i klisura za takve stvari Genocidne poslusnike i velikosrpske sluge koji sjede u BH institucijama treba odradivati planski i sistematski iz mraka.Prije toga treba ispartiti OHR iz BiH je rade za zlocinacko genocidni Karadzicev aparthejd.JEDINI ODGOVOR NA VELIKOSRPSKE PROVOKACIJE PRLJAVIJA POLITIKA POPUT IZRAELSKOG MOSADA TO JEST naseg BOSADA.Do tada ce da ucjenjuju provociraju i blokiraju.Ko nije skontao nikada nece.TIHIC JE VELIKOSRPSKI AGENT KAO I SDA Srpaska Drzavna Agencija.
Neima umanitarne, neima viza, neima para izvana, a ne meres nikoga prevarit vise, e hebi ga, a jos pootimalo sve nekretnine pa jos moramo i da radimo. E jest vala bas krse ljucka prava nama zrtvama. Treba hin glasno rec da mi necemo u europu. Mi cemo da bidnemo ko afganistan, dzenet ba na zemlji.
@Ivy Bice to dobro :):) Hvala sto mi oci otvori ja sad mislim i da cemo se vratiti na Tvrtkove granice uskoro......
za tvoju informaciju i logiku propada eu-a, raspada se.......sve ce se drzave raspast jedino ce bosna hercegovina ostat u svojim granicama..........jedini narod koji je oduvijek postojao to su bosnjaci a bosna je njihna zemlja pradjedova, cekaj jos par godina i vidje ces sta ceka eu-u........a i srbiju........kosovo je albanija, vojvodina madjarska, sandzak je bosna ko i sjeverni dio crne gore........................................makedonija je pola danasnje grcke, vlasija pola rumunije itd.............................................
Kakva zabrana putovanja u Srbiju he he he ljudi se bore i mole da dobiju drzavljanstvo Srbije da bi bar na taj nacin uslu u EU posto su i najveci optimisti odavno shvatili da nema nista od \"zlatnih kasika\" i da ih ovi demagozi nikada nece uvesti i da Bosna za dugo nece biti normalna zemlja ... sto rece Kusta drzava se prostire od Sarajeva do Kaknja i Zenice, i tu već prestaje ta ideja, razbija se kod Doboja, nestaje u Mostaru.....
BOLJE NEMAT UKINUTE VIZE EU-E BIH-E NEGO IZGUBITI POLA DRZAVE! OD SAD CE BIH-A DAVAT USLOVE! KO PRVO REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE KO DRUGO GENOCIDNA TVOREVINA CE SE PROGLASIT \"TVOREVINA ENTITET GENOCID NASTAO NA GENOCIDU BOSNJAKA\" I ON PO SVIM MEDJUNRODNIM INSTITUCIJAMA I ZAKONIMA NEMA LEGITIMNOST POSTOJANJA! TREBA TRAZIT ODSTETU ZA SVE STO JE SRBIJA POCINILA BIH-I! DOBROSUSJEDNI ODNOSI SU KARTA PERFIDNE SRBIJE MANIPULATORA I LAZOVA AGRESORA KOJU PODRZAVA VEC DVADESET GODINA EU-A, BIH-A NAJBOGATIJA DRZAVA U EVROPI PO PRIRODNIM RESURSIMA! DOSTA NAM JE HRISCANSKE TERORE I DIKTATURE! KAD SU HRISCANI UBµIJALI JEVREJE I OSTALE NARODE SVI SU NASLI UTOCISTE U BIH-I! VAS MANIPULATORSKI DISKUR O MUSLIMANIMA NEMA VISE KREDIBILITETA NI REALNOSTI! TREBA POCET JAVNO OPTUZIVAT VAS HRISCANSKI TERORIZAM NAD BOSNJACIMA MUSLIMANIMA I BIH-OM! BOSNJACI i BIH-ASU ZRTVE HRISCANSKOG TERORIZMA TERORISTICKE SRBIJE I EU-E! VI TERORISETE BOSNJAKE I BIH-U VEC DVADESET GODINA!
Imigranti cao i bog zeli vam vas Teo Van Gog P.S. I Lesi se vratio kuci, a kada vi koji ne podnosite nasu zapadnu civilizaciju mislite?
Ja sa za ti da riječ srbi vise ne koristimo, treba je zamjeniti sa genocidas i to djecu u školi učiti !! To je na zapadu odvno tako
samo da heb*em uz put mamicu ovom genocidasu sto pise poruke ovdje, h*ebo te pop u sred tvoje krvolocne sprke crkve zajdno sa tvojim krmkom pored sebe! h*ebo te sveti krvolocni sava u sred crkve koju si silom napravio u avliji nane fate orlovic! he*bo te tvoj bog krvolocni srpski i mrs u smrdiju, pusti normalan narod da zivi, krvolocno srpsko cetnicko go*v*nce!
A*lah je debela, masna i ugojena KR*MACETINA koja po cjeli dan rokce, prdi i smrdi, jede g*ovna i splacinu
ha ha ha ova kvazidrzava je prava lakrdija . ne zna se vise ni ko pije ni ko placa .