BiH
0

Nepromijenjeno zdravstveno stanje Branke Štulić

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Nepromijenjeno je zdravstveno stanje Branke Štulić, povrijeđene reprezentativke BiH u raftingu iz Banjaluke, koja se nalazi u bolnici u italijanskom gradu Trentu, potvrdio je danas Srni predsjednik Rafting saveza BiH Apleksandar Pastir. "Stanje Branke Štulić nepromjenjeno je u odnosu na juče i to je jedino što znamo. Pošto nisam član familije, ne mogu da dobijem nikakve zvanične informacije u bolnici sve dok sutra uveče ne stignu Brankini roditelji", rekao je Pastir, koji je i predsjednik Rafting kluba "Kanjon", čiji je povrijeđena sportistkinja članica.

On kaže da je brat povrijeđene Branke danas stigao u Trento, dok se roditelji očekuju sutra uveče.

Pastir je naglasio da će o stanju Štulićeve Konzulat u Milanu, odnosno Ambasada BiH u Italiji, zatražiti zvaničnu informaciju, koja će zatim biti objelodanjena. 

On je ponovio da je sinoć bio u bolnici u Trentu i da ljekari ne daju nikakve informacije, niti prognoze. 

Reprezentativka BiH u raftingu i članica Rafting kluba "Kanjon" iz Banjaluke Branka Štulić povrijeđena je u subotu na Evropskom šampionatu u Val di Soleu u Italiji kada se u toku takmičenja prevrnuo čamac. Zbog ove nezgode reprezentativci BiH u raftingu odlučili su da obustave učešće na takmičenju.