Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi srbi hocemo etnicki cistu srbsku republiku nismo valjda ubili vise stotina hiljada bosnjaka i usput stotinu hrvata katolika,sad cemo se uskoro sirit na etnicki cistu rs uz pomoc zapada,normalo muslimani su zaostali u svakom pogledu,mi srbi idemo naprijed po svaku cijenu.
KOMSIC JE KRALJ !!! OVAJ COVJEK SE BORI ZA BOSNU I HERCEGOVINU CJELI SVOJ ZIVOT PA NEKA MU BOG NAGRADI DUGACAK ZIVOT !!! HVALATI PRESEDNJICE KOMSICE ZA SVE TI SI PLEMENIT COVJEK I PRAVI HEROJ !!!
Zeljko LAVE skidam Ti beretku!RESPECT!!! BiH4EVER!
Zeljko I Kotromanic predsjednik Bosne i Hercegovine
i elaboriraj, ko je blesav ?..... Turci žive u Turskoj.
srpska hrvatska ili Bosansko Hercegovačka..... siguran sam da si zainteresovan da mi objasniš da je srpska, zar ne ? upamti Bosansko Hercegovačka, Bosanaca i Hercegovaca..... hajde sad objasni mi to DK, čija je ovo zemlja, fino mi to objasni....
I kako ti da zivis, normalan i priseban, u miru bozijem i najpristojnije, sa nekim ko ti na startu izjavi da zemlja u kojoj si rodjen, dalje necu ici, jer je bespredmetno), nije tvoja??? Kako da ga ubjedis, kako da budes dobar susjed, kako da ikako zivis pored takvog, kako da mu das glas i pravo da odlucuje u tvoje ime, kako da imas povjerenja, kako, pitam ja nadobudne senatore i ostale...nije ovaj usamljeni pojedinac, recimo neuki i neskolovani mali babin parazit, ima ovakvih misljenja koliko hoces!!! Majke ti ga spalim bezobrazne kretenske!!! Ocito sa ovakvima samo sakom mozes postici nesto, ebi ga...zato je i bio rat.
Bogami Bosna i Hercegovina i te kako jeste nasa zemlja, mislim, odakle tebi to da nije??? Prvi put cujem??? A svasta...Cime je to tvoja a nije moja, objasni mi, svega ti, pa da ne umrem u neznanju??? Ili jos bolje, sa kretencinom tog kalibra ne vrijedi raspravljati(i pazi sad, pitaju se otkud im rat???),Ma, dodji i stani ispred mene da ti za tu izjavu ja pokazem cija je zemlja a cija nije!!! Jes Turska, majke ti ga spalim blesave!!!
Siniša Vučinić je govno, a ja sam Bosanac...... govno bio od rođenja govno i ostao.......
Ako se nadovezujete na ovog, dole citiranog lika, onda Bosna i Hercegovina i nije vaša zemlja i nemate šta da radite u njoj, ali vjerovatno ovo nejasno..... Siniša Vučinić: Bosna treba da se podeli na srpski i hrvatski deo. Istočna Bosna i Hercegovina pripadaju Srbiji, dok zapadna Bosna i zapadna Hercegovina pripadaju Hrvatskoj., treba da postoji samo jedna granica između Srba i Hrvata. A muslimani? Siniša Vučinić: Muslimane koji i dalje hoće da ratuju treba istrebiti. Muslimani nisu nacija, oni su ili Srbi ili Hrvati koji su poturčeni pre 500 godina, koji su islamsku veru primili od Turaka. Prema tome, oni mogu samo da prestanu da ratuju i da se izjasne da li će preći na zapadnu stranu kod Hrvata, pa neka Hrvati rade s njima šta hoće, ili će preći na istočnu stranu, onda moraju da kažu da su Srbi islamske veroispovesti. To je sasvim pošten odnos prema njima. Mi im ne damo da se izjašnjavaju muslimani, a kamoli da imaju svoju teritoriju, to im ni u ludilu nećemo dozvoliti
Udarate na tu sacicu tih bijednih Srba, evo, vec dvije decenije, i to svim sredstvima, dozvoljenim i nedozvoljenim, tolika sila i moc, stvarno zalosno. Zasto? Zato sto, po vama, oni nemaju pravo na zivot u svojoj drzavi, svojoj slobodi, na svoj jezik, naciju, kulturu...dijelite,huskate, placate, bombardujete, protjerujete, otimate zemlju, dajete drugima njihovo, aman, zaman, dokle!!! Ebo vas Dodik sve redom, sjasite vise i odhebaus tamo u federaciju i siptariju, dosta vam je i to!!! Gori ste i od Turaka i Austrougara!!! Nikad sa grbace!!!
Kao i navodne izjave nekakvog lugara, da se neko plasi slabljenja moci. Moj si ga ti, lugaru, u krajnjoj liniji, Srbe u BiH ne zanima nikakav Dodik ni njegova moc ili nemoc, on je samo predstavnik istih, izabran na demokratski nacin, voljom biraca. Ocito dobro predstavlja njihove interese, inace ga ne bi birali. U krajnjoj liniji, njih zanima njihova autonomija i njihov status u toj vazsoj sklepanoj vjestackoj tvorevini, uz pomoc stapa i kanapa ste je sklepali, pa ne moze ni biti bolja, jer je neprirodna. Al hajde, kad vam je ves toliko stalo, neka je i jedna drzava, autonomija je minimum svih minimuma, i vi to svi znate, i to vrlo dobro. I sto vise vi udarate na Dodika sa svih strana, to je omiljeniji u narodu. Pogresno. Ima i osim Dodika Dodik. Manite se vi Dodika, pitajte narod ima li isto misljenje kao Dodik, ili ne. On je samo olicenje misljenja naroda, sigurno je da svako misli isto kao i on. 99,9% ljudi u RS i sire, ako je bitno i to.
Nesto sumnjam da bi se neki senator, u ovom slucaju Lieberman, izjasnjavao kako je neko \"gubitnik u ustavnim reformama\", ako je tako, onda je to glupa izjava, neprimjerena jednom senatoru. Niko ne treba biti ni dobitnik, ni gubitnik, svima treba biti dobro. Elem, \"glede\" Komsiceve price o ukidanju entitetskog glasanja...zar ne rece onaj americki ambasador da od toga nema nista, kako kaze, u ovom trenutku, to ce reci, ni za sto godina. Tako da ovaj doticni Komsic kasni za dogadjanjima. Istina, on sad dozivljava ekstaze tamo lajuci, samo, slabo mu vrijedi. I kad sve saberes, meni takav ne treba ni u susjedstvu, a pogotovu u tzv. \"mojoj\" drzavi, mada i nije moja, al po rodjenju jest, na zalost. Bljak!!!
Cips kojeg su donijeli iz druge kancelarije i Skaj Kola ali ovo zadnje samo za domacina. Nema se, kriza.
Sta je ono na tanjiru na stolu, chips, kuhana jaja..., sta je ono ??