Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci popisite se kao bosanani, muslimani, kozmopolite, meteoseksualci itd A ustvari bit cete indijanci.
sto se stranke preko ove nvo bore za glasove na izborima ... zalba se moze samo uputiti opstinskoj ili drzavnoj komisji a nikako ove džabalebarosima
I said hey babe, take walk on the wild side. Tu tu tu tu tu tu tu, tu tu tu tu tu.....
popis u BiH je tema broj jedan, i 500 vijesti već o tome, ono šta je u svijetu normalna pojava...
Da su obrasci i uputstva za popis normalni kao u normalnim zemljama i da nema mješanja komšija, popis bi bio tema, ali nikako sa ovoliko vjesti. No, sa popisima se uvijek manipulisalo i u svim bivšim Yugama. Evo na obrascu P-1 popisivać nema pravo da provjeri Ime, ili Matični broj u LK-i ili CIPS prijavi boravka, a ima pravo i obavezu da čak metrom mjeri KUPATILO, Na P-2 (27) nema čak pravo da provjeri vlasnički list za površinu zemljišta niti može da odvoji zemljište u vlasništvu i u zakupu. Čak ne smije da pročita ni nepismenoj baki, modalitete ponuđenih odgovora napisanih u popisnici. Da o ostalom i ne govorimo. I ko na osnovu takvih podataka može nešto da PLANIRA:) ?
super.. mada prijavio sam i ja vodovodu da je pukla cjev od vode prije dva mjeseca alli nista..
a bez zezancije, stvarno sam ozbiljan.. a racuni 25% veci... heh
Pokušaj sa nadležnim službama u Beogradu i Zagrebu, i bit će riješeno puno brže :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)