Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu te poreze uvodili bugari na svoje vlastite proizvode nego Evropska Unija koja ih je primila u chlanstvo i drzavne institucije,koje su vjechito bile sklone malverzaciji i korupciji,gdje su iskljuchivo,drzavni organi u drzavnim institucijama imale mogucnost da se bave tim neposhtenim djelima u koje su stanovnici Balkana izgubili svaki djelic iskrenosti,chasti i poverenja,i sasvim je tachna tvoja izjava da nije za ochekivati da se za 10-15,godina,a mozda i trostruko vishe dodje do bilo koje nagle promjene ljudske svijesti,te da stekne barem dio poverenja u te jedne te iste institucije! Srdachan pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ\"
bre ken.ja ovaj svaba. ja vjerujem crkvi.
\" utemeljeno za vrijeme autoritativnih sistema u međuratnom periodu i komunizmu,\" hahhahahhahahah sto me nasmija oooo boze alaše isuse pomagaj kako mozes samo vi vjerujte zapadu.. majku im kapitalisticku
sta ima ovaj svabo da govori nama nesto,nije bijo ovdje kad je bilo najteze i sada nesto nama govori
SRAMNO: AMBASADA BiH U CANBERRI ODBILA DATI DOZVOLU ZA KOMOMERACIJU GENOCIDA U SREBRENICI Centralni komemorativni skup u povodu 15. godišnjice genocida u Srebrenici Bosanci i Hercegovci koji žive u Australiji održat će 10. jula ispred zgrade Ambasade Bosne i Hercegovine u Canberri, a ne unutar nje kako je najavljeno na prošlogodišnjoj komemoraciji održanoj u Parlamentu države Victorije u Melbourneu. Razlog \"promjeni\" mjesta održavanja ovogodišnje komemoracije je taj što je Ambasada BiH u Canberri odbila Vijeću bh. organizacija Australije da se u njenoj zgradi održi komemoracija iako je Vijeće na vrijeme od Ambasade zatražilo odobrenje za njeno održavanje. Vijeće ističe, u saopćenju za javnost, da je glavni grad Australije izabran za ovogodišnju komemoraciju nakon što su prethodne komemoracije za žrtve Srebrenice održane u svim glavnim gradovima pokrajina i saveznih država Australije.
pa sta ?kakve drzave-banana drzave..fuj !