Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba raspustiti OS samo.djaba jedu i spacaju. bar da sumu sade pa neke.koristi
hahahaha ja vojske i govanaaaa
Prebacite ostatak oruzja u Konjic. Zlu netrebalo nek je na sigurnom
Gjde su? Možda u onoj bakirovoj tajnoj vojsci? Smrdi tu nešto itekako! Nestali su i raketni bacači i rakete iz skladišta u Hadžićima 2013. godine. Zna li se danas gdje su? Nisam upratio nigdje članak da su našli. Jednako kao i oružje koje je nestalo iz njihovog skladišta u Busovači u mjestu Draga 2011. godine. Tko čuva ta skladišta??? Za šta se plaćaju ti vojnici? Da spavaju na straži?!?!
pogresno je zvati taj skup debelguzih ljenguza vojnicima, oni su smo tu uhljebljeni neko vrijeme.
Ko je kriv niko nije kriv!A gdje pecat!
Bakir je viđen u blizini onomad
Tako je to kad preko veze primis nesposobne ljude..
pa nece ni otkriti isto ko i u gorazdu ko ukrade platinu,samo para zafalilo
ministricu PRDEŽ na odgovornost
Pozdrav Bosno , ma oni i zaboravili da treba traziti krivca .A lako bih ga bilo uhvatiti ,to je neko iz njihovog reda.
Srbadiji smeta ova slika ahahahhahh hebo li vas otac lažljivi 🖕🖕
hahahah. cuj ukrali oruzje iz kasarne. to samo moze kod nas.
I ko je optužen ili kažnjen? Mislim ljudi, neko mora biti "žrtvovan", pa barem se u vojsci zna hijerarhija i ko je kome odgovoran, ko izdaje naredbe i ko ih treba izvršavati!
Sveta kravo, pa ovo može samo u BiH, čuj, zbog nepažnje VOJSCI pokrali naoružanje ...! ! ! Ovo je za Ripleya ...
Vojsku treba raspustit! I nemojte dzaba agitovati da se hapa u Hercegovini, kada je u Tuzli na dohvat ruke 65% Kompletnog naoruzanja PEDERACIJE.Cak i vrata prvog hangara su udaljena 100 m od glavne ceste?!! Bukvalno sa automobilom marke golf :) udjes skines PLOMBU( nema ni katanca!!!! )
Golf je model, Volkswagen je marka -.-
@Anti-SDA heheheh kaki ti je ovo nik? Cuj care, LICNO sam bio tu, naravno ne u ulozi Hlopova ;) i nije da ohrabrujem druge ovom TACNOM vijesti! nego da se zna kakvo je osiguranje u kasarnama.Da ti posaljem sliku bilo bi previse, jbg.Nije poenta ukazati lopovu gdje moze uzeti, nego onom sto stiti tu imovinu da NIJE SPOSOBAN! A ova prica da u Hercegovini kao kradu a "unaske" nemre ehhh bezzze prica nacionalisticka do dna!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)