Bakir Izetbegović
0
"Neophodne su promjene u vrhu SDA"
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta ako je ovaj insan monitor vehabija bitno je da je posten i kulturan
U,al ste rogati .Gdje se ja zavlacim! Vi ste samo balava stoka koja ima licne karte. Polocite svoje smrdljive pive i lizite precku za koju ste povezani. Niko vas ziv ne odveza.
@monitor magarcino.Je li bogati,niti si clan SDA,niti glasas,a niti ratujes dali si se zapitao koji je tvoj doprinos nasoj BiH.da je krades i podrzavas sebi ravne pozivajuci se na islam.Ili TERZIC il\" ce doci TITO.
ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR
Stoko glasali ste a sad gladujte
Monitor kaze da ne glasa iz vjerskih razloga...znaci on je vehabija, a ovo je dokaz da bradonje vode kampanju za Bakira Juniora... oni neradnici sa bradama iz fahdove dzamije.
Molim vas, odlazite vise. Molim vas, preklinjem vas. Samo nas tako mozete spasiti.
Za \"monitor\", izgleda da Vas je pregazila tehnologija, sigurno ste monohromatski monitor. Navodite ovo \"Vecina ovih lajavaca sigurno ne zna kako je tihic dobio glasove za lidera sda.Tako sto je alija, prokuzivsi neozbiljnost silajdzica\", kao prvo imena i prezimena pocinju velikim slovom. Da ste pametni kao sto izlazete znali biste da u to vrijeme Dr. Haris Silajdzic nije bio aktivan u politici. A kada vec toliko znate mozda nam i otkrijete razlog zasto je jedan doktor Silajdzic napustio SDA, je li zato sto ga je bivsi maričar ugrozio. Dok je dr. Silajdzic bio u BiH i zalagao se za nju taj isti Tihic je bio u Njemackoj i vjencavao izbjeglice. hahahahahhahahaaaaaaaaaa Nije dovoljno samo procitati, nekada treba i razmisliti. Nego moj \"monitor\" ima akcija LCD monitora u Merkuru na stupu i Mobil Mediji pa brzo trk tamo, mozda uhvatite korak sa vremenom.
ova riba smrdi i od glave i od repa
jedna od poslednjih sanai!?-Koli nas je doveo dotle... [BABO] ista prica!!! Jedinstvena sansa!
Malo nam je jedan Izmetbeg. Još ovaj treba da nas jaše.
Da si ti neki vjernik, ne bi bio uz Bakira, uz najokorijelijeg kriminalca na ovim prostorima
@commy Ma kakav moj procenat.Ja niti sam clan niti glasam, iz vjerskih razloga, ali imam pravo navijat za svog favorita.Kod nas bosnjaka i muslimana uopste,najveci kompleks je neprihvatanje vladara iz naseg tabora.Evo jasna je stvar s Dodikom,ali srbi ga vole i brane.Nama niko ne valja.Nisam cuo ni jedan prijedlog,a na ljude koji se nose sa situacijom,kako tako,drvlje i kamenje.Kako ovakvi da imamo pravednu vlast?
Blago tebi \"ozbiljni analiticaru\". Nego, koliko je tvoj procenat u talu? Sto tvoji SDA demokrate ukradose za 3 godine rata, komunjare ne stigose ni za 45 godina mira. Komunjare su i nazidale, pa se imalo sta i ukrasti, i jos se krade...
Tihic je dao koliko je dao,ali treba imati na umu ovo gore receno,i tihic bi se toga trebao prisjetiti.Takodje,alijinu politiku je umnogome kreirao i bakir.potpuno je logicno i ocekivano da ovaj covjek dodje na celo stranke a treba li napominjati da je i potpredsjednik.ignorisuci nesuvisli lavez klosara iprostih pijandura gotovo da ozbiljnijeg komentara nije ni bilo...