Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulozeno 5 i po miliona u sterilizaciju pasa... Bilo bi interesantno uporediti koliko je ulozeno na pr. u nabavku specijalnih kolica za djecu sa cerebralnom paralizom...
neko intezivno dovlaci pse u sarajevo...prije par noci kada sam se vracao iz hitne...okruzio me copor od petnaestak kerova...imao sam srecu sto sam invalid pa nosim stap koji me izvadio...mali savjet...kada vas okruzi copor...udrite na vodju copora...tad ostali bjeze ko pi4ke....
a prvi sto krene na vas je vodja tako da pratite ko prvi laje i krece prvi Iz iskustva govor a te price sa sibe is i trci ako napadnu samo pogorsavaju. za pse je stap ili neki veliki predmet simbol dominacije tako da ako imate letvu ili nesto tim bolje.
kako prepoznati vodju copora:))
ebem li Vam majku u dogu tome...zbog vas sam dijete udario,hranite kastrirate sta vec radite,i takva pobjesnjela dzukela zaganja dijete i dijete meni pod auto...o majku vam
E jesu nam ovi stranci donijeli prosperitet. Juce dvije lesbe top, danas kerovi sutra..ne saginji se izgidosmo :)
CUJ STERILIZACIJA PA NECE ME EBAT HOCE ME UJEST
opet se ovi javili sa svojim nebuloznim rjesenjima malo ima para
malo nahranite da nenapadaju narod.i po saubraćaju da ginu..i narod idiote koji śutaju ih,kaznit..ko nevoli źivotinje nevoli mi narod.
Dog-mafia
treba vas masovno sterilizovati da ne sirite glupost
Isti lijek primijeniti i na domaće političare, inače ih se nikad riješiti nećemo....
Gledao sam nedavno psa sa markicom Dog trustana uhu o izvršenoj sterizilizaciji kako guzi i gusla nasred ceste ko narodni heroj. Danas već gledam tuce kučića koje će Dog trust masovno sterilizirati ko i oca, hebo mu pas mater. Nakon toga slijedi JOŠ MASOVNIJE NAPLAĆIVANJE STERILIZACIJE. Samo zato jer je BAkir ljubitelj pasa, hebo mu pas mater ludu.
ne znam kako ovo rijesiti... ali definitivno treba napraviti registar pasa, kad udomis psa registrujes ga kao auto. Na ulici te zaustave bez dokumenata za psa kazna..
treba ih vratiti odakle su i dosli...
po toj logici tebe treba otjerati u pm bukvalno
kuci ih vodite