Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovakvih stvari HDZ diže glas...ovo i jeste plan pokvarenih Bošnjaka da preuzmu kontrolu nad domom naroda iz reda Hrvata
@kepecTornjak pa navedi primjer da se neki Hrvat iz HDZ a izjasnio kao Bošnjak
Dva Bošnjaka se prepiru ko je veći Hrvat...gdje je sada Bošnjačka elita da digne svoj glas razuma..ako ga uopće imaju
kome je dedo uveden kao Hrvat pobjeđuje
Treba objasniti i onom senilnom Schillingu da Razim i Anel u stvari nisu Hrvati
Serem se na državu i ustav koji ovo omogućuje.
E jebiga!
ALIJA DRAGI USTANI SEMICU IZ MEZARA RASTJERAJ OVE SDPBALIJE JUGOBALIJE I ABDICEVCE
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ma vidi ti diletantskih hostaplercica...
Joj raznime stara Hrvatino...počeli su nas zajeb..avti
skontali ovi iz takozvanog bh bloka da im je ovo posljednja sansa da se dograbe fotelja pa jadni navalili ko blesavi
Pa kad se moze Komsic izjasnjavat kao Hrvat, onda mogu i oni
Zbog ovoga se treba iskoristit popis iz 2013, i fino pogledat kako su se izjasnili svi političari, te ih fino svrstat gdje su rekli šta su i ko su. Zbog ovakvih Komšić nikad neće biti Hrvat niti će ikad bit Predsjednik iz reda Hrvata jer je on kao i gore navedeni jedan obični alkos i prodavač obraza po potrebi u datom trenutku. Mamu im svima Osmansku nakoćenu.
Eto vi rvati nam recite.. Izjasnjavate se ko srbi i muslimani u svojim torovima.. Ista su to govna, ko ova osmanlijska..
Predlazem umjesto Bana Jelacica da u centru Zagreba stave kip Sahinovica i Halkica kako se svadjaju za veca prava Hrvata!
Nista neobicno za USK. I prije su redovno posjecivali Hrvatsku, velik broj ih ima domovnice tj.dvojno drzavljanstvo. Tamosnji hrvati jednostavno ne zele participirati u vlasti I ne treba ih forsirati.To sto ulaze da predstavljaju hrvate u vijecu naroda pomalo je opasno ali uzp-ovci su naredbama CIK-u prevenirali pa nadglasavanjem po popisu 2013 sebi stvorili vecinu ne mareci volju 2-3% zivlja po kantonima sa bosnjackom vecino.