Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi Oficire kako ode u penziju,pa jesi li normalan covjece sta je bezopasno?gdje zavrsi tu oficirsku skolu,zar nije dosta invalida ,pojma nemas gdje je upaljac i sta je iscurilo,sta iniciras djecu i gladne da skupljaju cahure i ostaju bez ekstremiteta,sramotno nemam teksta,Oficire ti si za Haga,da li bi dao svojoj djeci i unucadima da skupljaju vojni otpad,ovo ti govorim jer radim to da bi prezivio, i znam ko to moze da radi,Oficire skaci sam sa mosta ,ne nagovaraj druge,znam da si Liska jer si u penziji?.....
Kada pogledam u seoskim kafanama, glavna pepeljara je caura od topovske granate :v
Dabogda mu padale umjesto kiše ko je izmisli, ruke mu otpale. Ko je nije čuo u ratu i ne zna koje je to zlo. Sa ovim minobacačkim govnima se košarke moze igrati, ubacivali su je agresori i u 90 stepeni.