{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nenad Stevandić zaledio svoj status u SDS-u

21.5.2015. u 14:34
0
13
Nenad Stevandić zaledio svoj status u SDS-u
0
Nenad Stevandić zaledio svoj status u SDS-u
Nenad Stevandić (Foto: Klix.ba)
Član Glavnog odbora SDS-a Nenad Stevandić rekao je danas u Banjoj Luci da će zamrznuti sve sopstvene stranačke aktivnosti do sjednice Glavnog odbora SDS-a. On je rekao da se odlučio na taj korak zato što ga je predsjednik SDS-a Mladen Bosić uvrijedio.
"Neprimjereno je da Bosić priča o čemu će odlučivati organi stranke, jer nije jedini koji o tome odlučuje. Zbog njegovog uvredljivog i nekulturnog spominjanja mog imena odlučio sam se na ovaj korak. Ovo ne znači da prelazim u SNSD. Te priče plasiraju oni koji se bave spletkama i pokušavaju u SDS-u zavesti jednu vrstu jednoumlja, a diskreditovati one koji imaju slobodu i hrabrost da javno zastupaju nacionalna i demokratska stanovišta", rekao je Stevandić.

Istakao je da je on posljednji kojem se može spočitavati saradnja sa SNSD-om. U vrijeme najvećeg opozicionog djelovanja Bosić je, tvrdi Stevandić, bio u koaliciji sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom radi funkcija u Sarajevu i gušio je opozicioni rad u RS-u. On smatra da Bosić isti posao sada sklapa sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem, u nadi da će tako zadržati fotelje.

"Bosić i slični njemu se ponašaju kao da im je Izetbegović poslodavac. On im nalaže da prenose nadležnosti i glasaju za zakone koji su protiv Republike Srpske. To je uzrok mog pisma upućenog delegatima SDS-a. Na onoj sam strani gdje se čuva RS, gdje se na izborima odlučuje ko će biti na vlasti, a ne na strani spletkarenja koje dolazi iz Sarajeva", rekao je Stevandić..

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: