{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nenad Stevandić zaledio svoj status u SDS-u

21.5.2015. u 14:34
0
13
Nenad Stevandić zaledio svoj status u SDS-u
0
Nenad Stevandić zaledio svoj status u SDS-u
Nenad Stevandić (Foto: Klix.ba)
Član Glavnog odbora SDS-a Nenad Stevandić rekao je danas u Banjoj Luci da će zamrznuti sve sopstvene stranačke aktivnosti do sjednice Glavnog odbora SDS-a. On je rekao da se odlučio na taj korak zato što ga je predsjednik SDS-a Mladen Bosić uvrijedio.
"Neprimjereno je da Bosić priča o čemu će odlučivati organi stranke, jer nije jedini koji o tome odlučuje. Zbog njegovog uvredljivog i nekulturnog spominjanja mog imena odlučio sam se na ovaj korak. Ovo ne znači da prelazim u SNSD. Te priče plasiraju oni koji se bave spletkama i pokušavaju u SDS-u zavesti jednu vrstu jednoumlja, a diskreditovati one koji imaju slobodu i hrabrost da javno zastupaju nacionalna i demokratska stanovišta", rekao je Stevandić.

Istakao je da je on posljednji kojem se može spočitavati saradnja sa SNSD-om. U vrijeme najvećeg opozicionog djelovanja Bosić je, tvrdi Stevandić, bio u koaliciji sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom radi funkcija u Sarajevu i gušio je opozicioni rad u RS-u. On smatra da Bosić isti posao sada sklapa sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem, u nadi da će tako zadržati fotelje.

"Bosić i slični njemu se ponašaju kao da im je Izetbegović poslodavac. On im nalaže da prenose nadležnosti i glasaju za zakone koji su protiv Republike Srpske. To je uzrok mog pisma upućenog delegatima SDS-a. Na onoj sam strani gdje se čuva RS, gdje se na izborima odlučuje ko će biti na vlasti, a ne na strani spletkarenja koje dolazi iz Sarajeva", rekao je Stevandić..

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: