Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A cime biste vi balije da Srbi u BIH masu? Ljiljanima ili zelenom zastavom sa zvjezdom i polumjesecom? A usput malo i da se kunu u jednu jedinu, suverenu koju ce sa vama da grade. Vi kao da ste prespavali i rat i cijelu politicku situaciju u BIH pa se sad iscudjavate. U kojoj paralelnoj stvarnosti vi zivite.
Jednom papak - doživotno papak. Nikada ti niko više neće vjerovati, čak ni Čubrilović i Dodik!
vi ste prokleti i ukleti svojim djelima..
Morate priznat genocud kerovi...
ma i ti si fasista dok ste vi na vlasti mir tu nece docekat ni ta tvoja praunucad i nih si sa krvi napoio.
Kako su lepe ove trobojke, kako je lep ovaj narod koji ih nosi, kako je lepa ta rec Srbija, nama jedina, nezamenljiva, Srpska !!!
@katonix Zasto nas vredjate bosnjaci? Kako posle ovih uvreda da zivimo sa vama?
Allahu Ekber