Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna li je ovo drzava kad su nam ovakvi likovi vlast. Samo pogledajte proslavu rodjenja djeteta- sutira novac...napljackao se ocigledno pa mu ne znaci. Da je radio za njega sigurno ga ne bi rasipao.
Gledaj seoske face radioaktivnog mravojeda.
Ovaj mulac na slici kao potentan jarac ...♥️
Nema veze što mu je novopredloženi bratov punac. Kakva slučajnost, da ne povjeruješ...
MILORADE uzmi pistolj od obezbjedjenja i opucaj sebi metak u glavu.Kada si popustio i poslusao ovaj sljam !!! Istupam iz SNSDa ...
@janjicarML Slažem se da bi to Milorad trebao uraditi. Svima bi bilo lakše.
Sad mi bošnjaci kontamo ko je bolji - SNSD ili DNS, a ne kontamo da će, eventualno, samo jedan naš biti ministar u Vijeću ministara.
jado svi ste prepisali program i statut od predratnog SK sa nekim modifikacijama, kao svi ste "demokrati" (ni blizu) svi do jednoga u istu tikvu pusete da vladate sa imovinom, kapitalom( medunarodni krediti) nista ne stvarate samo uvecajete administraciju a unistavate proizvodnju i ne samo one tamo nego i ove ispod vas, da vas hoce kakav cunami otpuhati
Ovo je gore i od SDA.
Kako su nekad pljuvali po Alijinoj drzavi, a danas samo sto krv nepadne izmedju njih, od zelje da rade u Alijinoj drzavi. El-fatiha za rahmetli predsjednika.