Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mali seljanćić hajvančić, plaćam pretplatu i gledam stalno FTV jel to mi je svo zadovoljstvo u životu. pravi sam mali tenkre. Bakir mi je IDOL u životu a tek njegova mala ženica sa pravnoga, eh što sam preko nje sredio ispita raji, al šutite, nikom ni riječi.
seljoberi. nema satelitske tv vise, neka nema, eto, bilo nekog sporta, al ostalo, da ti se zeludac okrene od izliva nacionalizma i gluposti.
dabogda propali, huskaci!!!
Da placam i da gledam VIZU ZA BUDUCNOST narednih 50 GODINA????
Ja sam jedan od mnogih koji ne plaća RTV taksu i dok je ovakvo stanje u sistemu javnog emitovanja u BiH, to se neće promijeniti\", navodi Franjičević. A ne gadi ti se uzeti naknade, pausale, dnevnice, tople i hladne obroke, povoljniju penzije, motherfucker... Ima li igdje na svijezu drzava u kojoj parlamentarni zastupnik kaze otvoreno da krsi zakon i nikom nista.
Da znate kako se samo dobro živi kod nas u SIVOM Domu, koje su to zakuske i igranke. Ima se love do krova, dnevnice, putovanja, razlike, dodatak za ovo i ono, koja milina, a poso uglavnom samo zahebancija po čitav dan. Dakle st0k0 glupa, RINTAJTE kad ne znate i plaćajte TV pretplatu luzeri glupi
Kad stanem u red u pošti vidim da one papire od telefona plaćaju uglavnom glupi penzioneri kojima su mozgovi ionako isprani. kad oni pocrkaju ode i FTV s njima.
hahahahahah ja već 10 godina nisam platio TV gofnarima ni marke. ko god plaća to obični je magarac.
Da Bog da je i ne bilo, ovakva kakva jeste.
Dušanka, ni ti ne zastupaš interesa sva tri naroda, a pitanje je da li zastupaš interese Srba jer ne žive Srbi samo radovanovoj tvorevini, pa za to primaš nekoliko hiljada KM iz budžeta koji pune svi konstitutivni narodi i građani BiH.Ko zastupa interese pola miliona onih koji nisu ni Srbi, ni Hrvati ni Bošnjaci?
sta da vam placam sto mi prikazujete srpske filmove, e pa ne moze treba da znate da ste u zemlji bosnjaka a ne u srbiji
I ja kao Bosnjak ne dozivljavam mojom. S obzirom da je jezik znatno blizi Hrvatskom nego Bosanskom, razni programi protu drzavni, ne vidim nikakvog razloga da podravam ovu tvorevinu...
Nema sanse da placam a nisam ni srbin ni hrvat. Kakvi prijemnici kakvi bakraci..... imaju reklame neka se od njih finansira ubise reklamama i kradu svi na vrhu.
mogu li ja da placam BHT-u , bez FTV-a ?
platio bi ti da imas odakle supcinooooo sirotinjo iz sume