Dodik
0

"Nemamo povjerenja u Sarajevo i BiH"

SRNA
Milorad Dodik
Milorad Dodik
Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na predizornom skupu ove stranke u Otlovićima kod Kneževa da će učešće članova SNSD-a u vlasti na nivou BiH biti uslovljeno reformom u oblasti sudstva i tužilaštva.

Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a, rekao je da je RS trajna tvorevina, bez obzira koliko to smatalo političarima iz Federacije BiH, kao i strancima.

"Nemamo povjerenja u Sarajevo i BiH", naglasio je Dodik. 

On je istakao da su vrijednost vodovoda, koji je danas pušten u Kneževu, kilometri asfaltiranih puteva, rekonstruisana ulična rasvjeta, dio argumenata za demantovanje izjava opozicionih političara, koji u svakodnevno tvrde kako se ništa ne radi. 

Pozivajući građane da 3. oktobra izađu na opšte izbore u BiH i podrže kandidate SNSD-a, kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS iz izborne jedinice dva Milenko Pađen naglasio je značaj završenih investicija u Kneževu u protekle četiri godine. 

"Ukoliko kandidati SNSD-a ponovo budu vladajuća struktura u RS, povjerenje građana biće nagrađeno, kao što je to i do sada bilo kada je ova stranka u pitanju", istakao je Pađen.

Na predizbornm skupu obratili su se i predsjednik Opštinske organizacije SNSD-a Kneževo Čedo Vuković, kao i i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS iz izborne jedinice dva Mirjana Lukač.