{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Nemamo povjerenja u Sarajevo i BiH"

S
24.9.2010. u 20:21
0
126
"Nemamo povjerenja u Sarajevo i BiH"
0
"Nemamo povjerenja u Sarajevo i BiH"
Milorad Dodik
Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na predizornom skupu ove stranke u Otlovićima kod Kneževa da će učešće članova SNSD-a u vlasti na nivou BiH biti uslovljeno reformom u oblasti sudstva i tužilaštva.
Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a, rekao je da je RS trajna tvorevina, bez obzira koliko to smatalo političarima iz Federacije BiH, kao i strancima.

"Nemamo povjerenja u Sarajevo i BiH", naglasio je Dodik.

On je istakao da su vrijednost vodovoda, koji je danas pušten u Kneževu, kilometri asfaltiranih puteva, rekonstruisana ulična rasvjeta, dio argumenata za demantovanje izjava opozicionih političara, koji u svakodnevno tvrde kako se ništa ne radi.

Pozivajući građane da 3. oktobra izađu na opšte izbore u BiH i podrže kandidate SNSD-a, kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS iz izborne jedinice dva Milenko Pađen naglasio je značaj završenih investicija u Kneževu u protekle četiri godine.

"Ukoliko kandidati SNSD-a ponovo budu vladajuća struktura u RS, povjerenje građana biće nagrađeno, kao što je to i do sada bilo kada je ova stranka u pitanju", istakao je Pađen.

Na predizbornm skupu obratili su se i predsjednik Opštinske organizacije SNSD-a Kneževo Čedo Vuković, kao i i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS iz izborne jedinice dva Mirjana Lukač.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: