Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god da bilo sa crvenim potjernicama, Interpol je na ovaj način direktno optužio Srbiju za zloupotrebu Interpola. Sigurno je da će ovo utjecati na sve države, kada im se Srbija direktno obrati sa zahtjevom za izručenje.
@@Crvena samo primitivni glupi sluga moze biti providan tako kao ti .hahahaha chobane
Dobro je zbog Bosne i Hercegovine, sto je Ganic oslobodjen, jer se zna ko nas je napao. Ali zato ga treba za Vilu i ostale biznize sudski goniti. K\'o covjek Ejup Ganic = 0 %
Fertiliteta* pardon
ZA OVE MATEMATICARE KOJI PRICAJU O PROCENTIMA, ZNAJ TE SELJ.OBERI DA BOSNJACI SU JEDINI POZITIVNI U STOPAMA FERTILITERA NA OVOM PROSTORU (BALKAN)
Jaka stvar. Sada svaka ptica može da uživa u svom jatu.
POTPUNO SI U PRAVU ,VIDI SE DA POZNAJES STVARI !!SLAZEM SE,ALI TO OVIM INBECILIMA KAO STO JE @ENGLEZ I @YU-Star NE MOZES OBJASNITI ! A I KAKO BI, KAD OD SKOLE IMAJU PO MALI ODMOR, A INTELEKTUALNI RAZVOJ IM JE ZAUSTAVLJEN NA RAZINI 5-GODISNJEG DJETETA !
Jedini problem je sto Ganic nije uhapsen na osnovu interpolove crvene potjernice (one su odavno suspendirane, a ovo je samo trajna odluka) vec na osnovu direktnog srbijanskog zahtjeva englezima. Isto kao sto sacirbegovic nije na potjernicama interpola vec ga je BiH direktno trazila. Ovaj ahmetovic je toliki ublehas - crvene potjernice su korisne samo kad ne znas gdje je onaj koga trazis. Kad znas, onda ides direktno sa zahtjevom prema toj zemlji i srbija ce to i dalje moci raditi. Ali sada nema hareta da spasi stvar.
vidi,viiiddiii
ja stvarno neshvatam sta vi ljudi toliko raspravljate i svadjjate se nema smisla.....daj malo se kucite u glavu ba
sta da radite dusmani kosti vam se lome od muke sta ste sve bili spremni slagati da bi Ganica pridobili pljunio je cio svjet na vas mislili ste zlocinci da je laz vasa jaca od istine a sto se tice ARMIJE BIH cista kao sunce u njezinim redovima i nije bilo ratni zlocina a sto srbija htjela da poravnja svoje ubice da ublazi bol makar lazima to je vas problem citajuci pojedine komentare sto se busate u prsa i prkosite sami sebi od muke ma kud bili viste bosanski pravoslavci kavi sribi ni u sred srbije ih nema toliko kosto mislite i tamo ih ima dosta dosla iz vukojebija pa podvijaju rep pod guzicu manji su od makova zrna nego prihvatite svoju majcicu BIH to vam je topli dom srbija je za vas pojedince sto se prozivate takvim imenom hladana kao drina niste dobro dosli sto je se nekada nazivalo muhadzirima svaki korak sto ste pokusali naprijed dobili ste 10,nazad to je vasa istina skrivate se u svijetu prestaviti koje ste vjero ispovjest cast postenim pravoslavcima koji su bili civilizovani
tudje hocemo, svoje ne damo. sreca pa ste apsolutno zanemarivi i bez uticaja
Hahahahaha
Zasto se celi svet urotio protiv nas chobana,Serva i sluga? hhaah
Postavite sebi sljedece pitanje:Zasto je takozvana \"srpska istina\" skoro uvijek suprotna od istine koja je poznata cijelom ostalom svijetu?