Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako bi bilo bosnijancima da vlast u BIH formiraju hrvatijanci , srbijanci bez bosnijanaca ili samo sa Sejdom Bajramovicem?!
Jel ti to ko u turska doba - samo turci i niko vise?!
cova je gotov
Covicu, dosadan si mufljuz tek
Haaaalllooo ciko kockaste glave, U demokraciji smijes birati koga hoces!!!! A ne koga HDZ+SNSD itd. kazu da smijes birati!!
nema smisla covicu da ga ti meni ne popusis
Umoran sam vise od objasnjavanja kako bi bilo dobro u cjelovitoj BIH. Treba zavrsiti Alijin i Harisov projekat, tj. ovu zemlju treba podijeliti. I svim ostalim porucit eto vam i gonite se u tri p.cke mate.ine
Pa nuđeno ti je Čoviću 12 pozicija. Druga je stvar što ti hoćeš od 13 svih 13. U njegovu glavu ne moež izgleda stati činjenica da netko neće da glasa za neku nacionalnu stranku nego izabira stranku socijal-demokratske provenijencije.
Niko ti ne brani Covicu da budes dio vlasti. Vrata su ti otvorena, to je svakoj budali jasno. Samo tebi se place sto nisi dobio sve. J***a, tako funkcionise ta demokratija, a vama nije jasno kako je to moguce kad se mora sici sa fotelje.
Izdaalii mee priijateeljiii izdaaoo mee braat, izgubiiooo svee saam bitkee iii planiraniii rat. Nee izdaaj mee Dodoo tii nee izdajmee saad, bićuuu uvijeek tvooj pakšuu cijeliii žiivooot znaaaaaaj!
Prvo treci entitet pa onda totalna blokada a sad smo stigli do nema smisla, heh. Al levati mu jos jedu iz ruke iako su totalno prevareni od strane ovog lakeja.
Mamicu ti Neradnicku
odustani vise covjece, cuj nema smisla, nema smisla vise to sto si ti jos uvjek na slobodi kriminalac jedan.
Ima smisla, kako ne bibilo he he he. Nema vise terenske nadnice Nema vise kancelarijice Nema vise limuzinice H ej jarane kud si bolan kreno, D a nisi malo previse zadrijemo? Z apadni mostar te prcio u debelo crijevo
svaki narod ima pravo na samoopredjeljenje, a u slucaju BiH to ce biti moguce nakon sto OHR prestane djelovati, racunaju na to za cca 2godine. tako da ce tada bit mirna bosna, svakom svoje i raspad BiH. a to tada bosnjakistanci neka sanjaju, nece biti bosnjakistana.
stolni grad zagreb
-Bujrum Covicu,sta pijes sjedi da pricamo.