Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbaciti Čovića iz vlasti na izborima je najbitniji projekat od rata pa na ovamo.
i Bakira iz Bosnjacke politike, dok nas nije skroz upropastio. sta god je pokreno izgubio je.
@yumbi Jjebo ti Šćepo glavu tu šuplju... Upravo zbog ovakve agresivne politike Šćepo neće proći ! Poselami ga, ako se neće uvrijediti....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Smeta cetnicima puzigaca zato hoce da ga izbace mamu im cetnicku da razvale inda drzavu zajedno za uzp ovcama
Ostavite ga u igri sto duze, samo da cujemo sve kako se javno zalazu za Puzigacu.
smjeniti papka ... pa mogli su ranije traziti smjenu jer se znalo da se taj prodao ..
Imali smo prognoze da ce zakon biti svakako usvojen...ima li iko da pojasni dalji mogući scenario, a da nije stranacki covjek koji i ovo koristi kao predizbornu kampanju
Plan B je na djelu, sada je zoran a da može funkcionisati izvjesno vrijeme je rezultat kratkovide, pozitivističe politike Bakirove SDA. Koliko su samo kikseva napravili u ovom periodu i još imaju obraza tvrditi kako su zaštitnici bošnjačkog naroda... "znate li onu - molim te mujo pretani me braniti, pogiboh"!
Puzigaća haman si ostao bez gaća i podrške delegata iduće hefte ! --- Prdara tvrdi da to nije politički korektno. Hahahahahah a jest da srbima u FBiH na daljinski iz BEograda preko Puzigaće upravljaju Dragan Ćović Rus i Aleksandar Vučić - Vrela Usna !
Puzigaća na štapu ima podršku Čovića i Vučića iz Beograda , Fahre iz Gusinja i sultana BAkira Veličanstveno Nesposobnog iz Stambola ! HAhahahahahhahahahahah
Dodikov Srbin izdao svoja 4 Srbina u Domu naroda ali će oni sad smjeniti njega tog Puzigaću pa neka puzi do Drvarske pećine tamo mu i je i mjesto
Bakir misli da ce se sa Covicem i Miletom lako proci, kao i neki iz minornih partija koji cak delegiraju svoje kandidate za clana predsjednistva, da bi kao na taj nacin pobijedili Covica. Takvi samo rade u korist Covica i cak na nestanku ove zemlje, pa im nikakve funkcije vise nebi vrijedile.
Osovina Dodik-Čović ,kojom bi se raspala BIH kad bi oni došli u predsjedništvo, Zato po svaku cijenu moramo to spriječiti.
Sad jos ostaje da se svi ukljuce u Ovo sve je samo slijed posljedica Bakirovim neslaganjem sa DF-om i uspostavljanjem nove koalicije sa SBB-om, kojim je jedini osnov i svetinja iskljucivo podjele talova.
Uzeo Puzigaća cvaju od Šćepe i Čovića, pa ga sad njegovi jebu.... Ako, neka
HITNO NA ULICE I TRAZITI BAKIROV ODLAZAK IZ POLITIKE DOK NAS NIJE SKROZ UPROPASTIO.
Puzigace?Haha
najveća bagra SDA i SBB....sami jamu iskopali. Pazi da vam HDZ dopusti smjenu puzigace....