Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo komentara iz razloga sto je ovo po narodnoj: PRDJELE ZRELE OPADALE ZELENE ili Babi snilo sto joj je milo.Obicna glupost.
Normalno je da je mali broj komentara,tema o Referendumu u R.S.i nije neka novina,naime oni su od samoga pocetka pokusali ratom otcijepljenje od BiH,naravno nije im uspjelo ali koliko se da vidjeti uporni su ,izgleda da su Srpske majke malo plakale za svojim mrtvim sinovima,pa se pitam dali sa glupostima treba nastaviti tj.sa ratom.?
Nevjerovatno mali broj komentara na političke vijesti. Baš me interesuje zbog čega? Balavcima koji su do prije nekoliko mjeseci ostavljali neprimjerene komentare tate i mame ne daju automobile jer je sve manje love za benzin i ostale stvari pa su se zabavili o svom jadu... Nadam se da će balkanci jednom za uvjek shvatiti da su stoka koja ne razmišlja svojom glavom i da uppravo to moraju promjeniti.
Ma koliki suparnici bili medjusobno oni imaju zajednicki cilj. To moramo shvatiti. Jednostavno, svi Srbi razmisljaju na isti nacin o Bosni. Zele nam najgore.
VALHONJE SU SAZRILE NA PUT PREKO DRINE......NEMAJU VISE STA DA TRAZE PO BOSNI.........ISPUCALI STE SVE SVOJE PRILIKE DA BUDETE NORMALNI CIVILIZIRANI GRADJANI-SELJACI BOSNE. MRS PREKO DRINE.
NE SUMLJIVO JE DA STE UZIVALI U BOMBARDOVANJU SRBIJE NIKO I NE SUMNJA DA NISTE ALI TO STO UZIVATE U TUDJOJ NESRECI I NA JEDNOJ STRANI PODRZAVATE AGRESIJU A KADA SE VAMA DESI KUKATE I CVILITE-ZBOG TOGA NI JEDAN SRBIN A NE DODIK SAMO NECE DOZVOLITI DA VI MUSLIMANI PRODANE DUSE IMATE BILO KAKVU MOC ODLUCIVANJA U R:SRPSKOJ-ZA OVOGA ZADNJEGA JA NISAM NI 92 HTEO DA RATUJEM JEL NISAM LUDJK-BOLJE JE BITI PO SVJETSKIM PLAZAMA DOK STE VI BILI PO ROVOVIMA-TAKO AKO OPET NEKO ZELI NEKA RATUJE JA CU TO DA NADGLEDAM SA SMJESKOM
Minkenu, ti i dalje branis boje iz dijaspore. Koferce spakuj, na bus, pa na jug da te vidimo na djelu. Lako je laprdat iz stolice 1000 km od centra zbivanja. Djido mova djecko.
Vidjeli smo 99 i tad smo uzivali u predstavi
Pa ovi SDS-ovci su de.bili, ispade da na kraju zele da postignu zakon koji omogucava referendum samo po pitanjima izmjene Ustava BiH i pristupanje vojnim savezima. Zar nije logicnije ostvariti mogucnost otvaranja referenduma na sirem spektru pitanja?
@IVANE - tvoj zakljucak je vise nego tacan-ovi konji iz sds bi uveli narod u rat a oni bi opet sjedili u u cuvanim prostorijama i rukovodili ali tako dobro da zavrse posle svi u prdekani.zato se smijem i ovim muslimanskim negiranjem Tadica i trenutne Srbije- na zalost vidjece te uskoro kada dodje preobuceni radikal Nikolic na vlast kako ce da izgleda to i retoricki a i u stvarnosti
Da vidimo ko je radikalniji. Srpska politika bi bila smijesna da nije zrtava koje izaziva.
genocidna tvorevina nastala na cvijecu i klasicnoj muzici...hahahaha vrlo kulturna i miroljubiva dobronamjerna cjelina za buducnost evrope,hahahaha
Ovo vam je primjer da je Dodik ipak najbolja opcija iz RS-a i najblaža. Jedini bolji mi se čini PDP ili DS ali oni nisu baš veliki. Ako Dodik padne dolaze četnici na vlast.