Carl Bildt
0
"Nema raspada BiH"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebao je dodati: Na žalost.
NIJE VRIJEDNO CITANJA JER OVAJ INTENZIVNO RADI NA UNISTENJU BOSNE I HERCEGOVINE, SAMO U PROLAZU DA MU JOS JEDNOM KAZEM DA JE G*NOCIDAS I C*TNIK!!! TUZIT CE TE DJECA BOSANSKA ZA SVE STA SI POCINIO KO ZLO, GENOCIDASU I PERFIDNI LOPOVE!!!
Lajte kerovi, puknite od muke :D Ili ne, raspišite neki referendum, još bolje. Barem vam utješni iluzionizam ide od ruke. Nije valjda džaba gazda Mile Koperfild treninge održav\'o :D
U SRCU MOM SAMO JEDAN DOM, U SRCU VELIKA, MOJA REPUBLIKA – REPUBLIKA SRPSKA Sve obozavaoce REPUBLIKE SRPSKE kojih ovdje ima puno, pozivam da posjete dolje navedeni link i uclane se u klub OBOZAVAOCA NASE REPUBLIKE http://sr-rs.facebook.com/pages/U-srcu-mom-samo-je-jedan-dom-U-srcu-velikaMoja-republika-Republika-Srpska/272891202927
ma na kraju, bolje nam je zivjeti na ovih nasih 24%, nego dijeliti dunjaluk sa srbima i hrvatima.
pa vec se raspala prije 20 godina. budalo
@patriot; Da bi neko sebe mogao nazvati \"PATRIOTOM\" on mora biti realan bez obzira o kome se radi. Patriote zastupaju interese cijele zemlje, a ne kao ti samo jedne nacije (ili grupe ljudi koji razlicito misle). Da bi zasluzio taj EPITET (koji tebi ne odgovara) morao bi sagledati stanje na terenu kao sto je jedna jedina istina; bosna je bila zajednica svih njenih naroda i narodnosti za cime iskreno zalim, ali se moras sjetiti 1 marta 1992 pa onda donositi sud o raspadu. Umjesto da u nedostatku ARGUMENATA obuzdas jezik da ti ne bude brzi od mozga (ako ga imas) ti pribjegavas najzaostalijim metodama kao sto su; JE--BE sestra, majka, pedofil itd. kojih bi se trebao stiditi a ne predstavljati cijelu jednu naciju za koju vjerujem da nisu svi isti kao ti.
Dok karam AKADEMIKOVU staru sva se raspada !
Raspali smo se a znamo i druge drzavne tajne.......
nek ti se mama raspadne srpski pedoffilu
Ovaj je prolup\'o, bosnu nemoze niko spasiti.Mozda je i u pravu, raspadnuto se nemoze vise raspadati.
\"Situacija nije idelana i BiH neće postati Švicarska sutra\" a bogami ni prekosutra
a zar je to i u Francuskoj bio rat gdje je izginulo vise od 200.000 ljudi? Neka mi neko pomogne s ovom informacijom, molicu.
Raja...evo nije da se hvalim,danas me hodja nahućio da koristim tahstaturu...do sada mjesto ć koristio ch umjesto đ piso dz...tahko da od sad možte užihvati u mom modernijem izdahnju našeg lijepog Bosanskog jezika!Pa da ćujem još nekog da kaže da su Bosanci glupi! aaaaa...mišovi!!!!!!!!!