Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje su sada oni sto se busaju u \"lik i djelo neimara\"!? Pa covjek vise i sam ne zna sta da laze!!! Hahaha.... on se kandidovao za predsjednika... HAHAHAHAHAH
E moj narode zadovoljni ste na ovo malo autoputa i ne treba vam nista drugo nego po kaldrmi hodati .Radovi napreduju da nema preduzborne kampanje ne bi se ni ovo radilo samo kako bi se opravdala vlada. U jeku sezone jedva se i ovo radi stvarno za pohvaliti . Fahro je mozak u odnosu na ove ostale miševe koji su spavali osam godina i evo sada se probudili pred izbore.
Oj Grusinje selo moje malo, tra la ala...... naprijed guslari u pobjede na izborima.
Jest vala, ako Dnevni urlik kaže da se ne radi, onda je to garant u pitanju fatamorgana koju je organizovala korumpirana, nesposobna vlast koju će naravno da zamjeni svevišnji majstor iz Gusinja
Ja sad prodoh pored Kaknja i vidim ljudi rade al posto je Fahro reko da su radovi stali onda se meni vjerovatno ucinilo da vidim masine, kranove i ostalo.Jer nebi Fahro lago on je postenjacina.
Ja vi pozivljem da gi sve prave Sarajlije izaaađu da glasuju za ovoga nešega đetića FAHRA, koji je pravi Sarajlija i pošten čojk. Ko gi ne budne glasavo za našeeeeega FAHRA neka izjede govne.
ma šta pričaš ti ?? KAD FAHRO KAŽE DA MAŠINE STAJU, IMA DA STANU. JESMO SE \"RAZUMELI\"?