Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Invalidnine, mi vas hranimo..itd Moram priznati da ste nevjerovatno glupi, i vase cinjenice se sastoje od dezinformacija i izmisljotina, a kako to Francuzi kazu \"branite se sa peruskom\"
jah, ... nije bilo ni opasnosti po Srebrenicu, Vukovar, itd itd ... degeni!!!
nemas ti pojma decko
SLAŽEM SE S ŠIROKOBRIJEŽANINON...AKO BOŠNJACI MOGU I ZNAJU ŽIVITI SAMI ZAŠTO NE BI POKUŠALI? SVATKO NEKA SEBI ISPLAĆUJE INVALIDNINE..
Koliko vidim , vase razmisljanje je da Europa jedva ceka muslimansku drzavu . BiH ce biti decentralizirana ili je nece biti. Eto vi probajte ostala dva naroda istjerati silom. Imate toliko laznih invalida i umirovljenika koje vam druga dva naroda vise ne zele hraniti. To je ono cega se vi najvise bojite u slucaju decentralizacije. A tko bi vas hranio da ostanete sami ? !
Raspada Bosne neci biti, jer Europa nece novu palestinu iz pred kuce, a svaki pokusaj raspada Bosne od strane Katolika ili Pravoslavaca bi doveo do terorizma i nevidzeni sukoba u cetru Europe, to ta Europa vise nece, imaju oni drugi problema, tako da oni koji sanjaju o raspadu i stvaranju neki novi minijaturnih drzavica sacinjenim iskljucivo od stopostotne Katolicke ili Pravoslavne mase mogu da zaborave, ili neka i dalje sanjaju jer je bar fantazija dozvoljena. Na kraju bi dodao da niko nikoga ne tijera da zivi tamo gdje mu se nesvidza pa tako i one Katolike i Pravoslavce kojima Bosna nepase ovakva kao multireligijska, san o velikoj Srbiji i velikoj Hrvatskoj je samo puki san koji se nikada nece ostvariti, imali su zadnji pokusaj 92 pa im nije poslo za rukom ! PS : Maltene svi Katolici imaju Hrvatski pasos, a Pravoslavci onaj od Srbije, tako da mogu kad god hoce da se presele definitivno u te zemlje ako misle da ce im bolje biti tamo, vijerovatno da vas izcekivaju svakog momenta !!
@mz nema bosnjama ni nebosnjama odnosno LJUDIMA mirnoga sna sve dok ih cuva ljudska podvrsta u likovima lige vladara1990. religijske, etnicke i nacionalne \'\'RAZLICITOSTI LJUDI\'\' su manipulativne poluge religijsko- etno-nacionalnih vodja , odnosno - KRIMINALACA - lovaca u mutnom - za dizanje tenzija kao temelja za dizanje cijena, poreza, vila, hotela, banaka.... itd. Ne vjerujem ni bosnjacko-muslimanskom, ni srpsko-pravoslavnom, ni hrvatsko-katolickom, ni bilo kom Bogu u cije ime se bilo kome rade bilo kakva zla.
bice rata tata rata trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Juga se raspala 90-te, koji su bili njeni konstitutivni narodi ? Jesu li mozda Bosnjaci ? Od kad se rijec Bosnjak koristi kao izraz za neki narod ? A za onog dragog kolegu poruka da mi je Kissinger jako mrzak ali on i onakvi drmaju svijetom pa zato moras pratiti sta pisu. Zar mislite da su Srbi napravili sve ono prije 15-ak godina bez odobrenja takvih. Ja najvise i citam knjige onih koje ne volim. Moras znati sta ti neprijatelj sprema.
nece bit rata al ce bit opet etnickih ciscenja narvano mi cemo mirno gledat tako smo najaci...pogotovo kad se bosnjaci uvijaju,normalno krst brani krst i pomaze a ti vjeruj bosnjo i spavaj,samo spavaj
Najveci je problem, sto vecina pocela da kopa po Histori, umjesto po njivi? Mozda bi nam bilo puno bolje da gledamo u buducnost, zajedno, skupa bez razlike na vijeroispovijest i tome slicno. Rat je da mladi ginu, da bi stari (politicari) imali sta pricat. Probaj te politicare okrenut u rat, NE oni sigurno nece u rat...
Ovako je i Alija govorio 92. :)
za komentar - 11.10.2009. u 00:10 ______________ Godine 1492. slavni pomorac Kristofor Kolumbo krenuo je iz španjolske luke Palos de la Frontera na put kojim se nadao pronaći pomorski put do Indije. Plovio je pod zastavom Kastilje, dijela Španjolske. Kada je tražio pomoć za put kojeg je rezultat bilo otkriće Amerike, odbili su ga svi europski dvorovi. Pomogli su mu jedino Židovi koji su nabavili novac za ekspediciju te za uzvrat bili nagrađeni prvim izvještajem o Americi. Kolumbo se iskrcava na Bahamima Dana 12. listopada 1492. godine Kristofor Kolumbo otkriva Ameriku i iskrcava se na otok San Salvador u Bahamskom arhipelagu. 1607. godine kolonizatori osnivaju prvo stalno naselje u Jamestownu, Virginia.
Kakav rat,jeste li vi normalni.....!!!!! Gledajte fudbal i vodite ljubav!!!!!
dali tu racuna internet ratnike iz dijaspore.. one koji oslobadjaju BL forum za dva sata