Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odo ja u njemacku.
NEMA PODJELA NAFTE TJ PRIRODNOG RESURSA I DRZAVNE IMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE I NJENIH SVIH GRADJANA! BOSNOHERCEGOVCI U BOSNI I HERCEGOVINI IMA VISE NFTE NEGO U KUVAJTU I VELIKE SILE HOCE DA JE RASPODIJELE! NIJE BEZ RAZLOGA I TO DOBROG BILA DOZVOLJENA AGRESIJA NA DRZAVU BiH-U , ETNICKA CISCENJA I GENOCID NAD BOSNJACIMA i HRVATIMA! NAJVECE REZERVE NAFTE U BIH-I SE NALAZE BAS U GENOCIDNOJ TVOREVINI!NE SPAVAJTE! TRAZITE USTAV 1992-E GODINE JER CUTKANJE O ZAKONU REFERENDUMA U GENOCIDNOJ TVOREVINI SU ZAJEDNICKI UDARAC EU-E, MZ-E, BUDUCE VELIKE KRALJEVINE SRBIJE, TIHICA, GENOCIDNE TVOREVINE, COVICA ITD!NE ULICE NARODE , TUZITE OPET SRBIJU I LEGITIMNI USTAV BiH6E NA FUNKCIJI! TREBA OSNOVAT GRADJANSKI BOSNOHERCEGOVACKI FRONT I TRAZIT OD VISOKOG PREDSTAVNIKA DA SE USTAV BIH-E STAVI NA FUNKCIJI I NEMA DRUGOG IZBORA! TROJKI PLJACKASA I MANIPULATORA DOLAZI KRAJ! DOSTA JE TRI KONSTUITIVNA PALAMUDARA KOJI RADE ZA SVOJE VILE I FOTELJE!DOSTA! VRATIT DRZAVU BIH-U GRADJANIMA BOSNOERCEGOVCIMA!
Naravno da je tvoj glavni grad prvo Beograd pa tek onda Banjaluka,pusili ste turcima 500 godina pa sad mozete i svojoj braci po veri biti robovi.
nemanovih uvjeta, samo par uslova ;-)))) upisah se ;-)))) otac na sluzbenom putu aaaaaaaaaahahahaha ;-))))))))))
Rado bih te podsjetio na pradjedove javi se slobodno nemoj se stidit.
Opet se muslimanske gnjide potpisuju mojim imenom . Jadni se zaista . Zalim vas .
ziva istina!potpisujem odmah i za zapadni Mostar,i za istocno Sarajevo i naravno Beograd u kojem je najbolji provod!
Hos i ti malo glavutana podmazanog krmecim lojem? U obje rupice da ti i one šuljeve neopranog pakaša počešem.
Sto si frustrirana duso? Dolazis na bosanski portal - pa znam kako ti je glavutanske kitice ti treba - samo mi se javi i dobices ;)
Ma nas ljudi svi j... direkt u mozak. Biće - neće - hoće - neće - možda - nožda neće
ma mozes ga ti svim vedranama samo oblizat i vedranima popusit - niza si rasa samim tim sto si muslic - ....pozzzzz
@Vedrana-evo ja kao jos jedno zensko da ti se naHebem mame za sve komentare koje si postirala do sad... Poserem ti se u usta pogana! Eto ti sad! nagutaj se mojih islamistickih G8ovana...
Iako sam rodjen u jednom danas muslimanskom gradu potpuno se slazem sa minhenom, moj grad je Zagreb i zapadni Mostar ali isto tako puno se ljepse osjecam u Banjaluci ili Beogradu nego u npr. Sarajevu !!!
lazni minhen-ti bi volio da je to istina -ali nasi su gradovi mnogo ljepsi i cistiji od vasih smrdljivih mahala- MOJ GLAVNI GRAD JE BEOGRAD I UVJEK CE DA BUDE A POSLE NJEGA BANJALUKA I SVI OSTALI SLOBODNI I DEMOKRATSKI GRADOVI U KOJEM NE SMIJU DA SE KRECU ONE PRLJAVE VEHABIJE I NJIHOVA BRATIJA-VEDRANA I SVE ZENE SVIJETA SRETAN VAM 8 MART
Samo se vi nadajte Bosnjaci . ha ha Nema vam nista od ukidanja viza , pomirite se stim .