Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZALOSNO,TUZNO,TRAGICNO A KAD JE BRANIO BOSNU BIO JE DOBAR.NARDE NE GLASAJTE ZA POSTOJECE POLITICARE NIKAKVO DOBRO NAM NISU DONIJELI!!!!!!!!
Lova samo za Ganica, a Jurisic neka trazi od naroda. Pa kako te nije stid Hare. Posudi od svog jarana iz Tuzle pa pomozi COVJEKU, jer mu ni marke nisi dao. Jeli to zato sto je POSTENAJCINA ili sto je Hrvat.
Nema novca zato sto je Srbin...da je Bosnjak naslo bi se novca....eto sta ceka lojalne Srbe u \'multi-kulti\' BiH.
Screw Iliju, screw Ganica all we need is sljivovica!
pare stizu..Hare ovih dana po povlaci 16 miliona dolara iz kuvajtske banke za odbranu Ganica i Jurisca i za svoju izbornu kmapanju .. bice manje za nas ostale kasnije.. ali nema veze .. BOSNA4EVER
Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući; niko krupno ka Turčin ne laže!
Ne bi Hare dao ni za Ganicija, nego se plasi za se. Prpa.Valja sudijama na istinu.
Sad cu ja napisat cek samo ne mogu olovku da nadem.
Kazu da je za Ganicija utroseno do sad 1,5 miliona, eto Bosnji i njihove price, sve jaucu do neba, samo niko pare ne da. Fino bogami.
Gorio u paklu zajedno sa \"obilicem\" i istomisljenicima. Vama od srca.... moja BiH.
... nisam vam ja kriv sto ste ustasoidni bosnjakoidi. Idite pa se lijecite, izvrsite harakiri, ekoloski je...
@obilicu Morbidnim stovrenjima u na zalost ljudskom obliku ( koje cak zna i tipkati na racunaru ) vjerujem nije mjesto na ovoj planeti ali eto majka Priroda se zna poigrati. Celni ljudi BiH - dno dna. Fuj fuj fuj....prije bih komentarisala o @obilicu nego o njima..fuj....dno dna....
OVO JE VISE NEGO SKANDALOZNO!!! SRAMOTA!!! BOSNOHERCEGOVCI NEVIN COVJEK LEZI U SRPSKOM GULAGU A VI NISTE SPOSOBNI NI SKUPIT PARE DA GA IZVADITE IZ SRPSKOG GULAGA! FUJ DALI POLITICARI DALI GRADJANI!!! FUJ!!!
za svakog ko hoce da pomogne nije novcana donacija upitanju pogledati obavezno link http://en.tackfilm.se/?id=1271703612843RA50
skupicemo pare, nedamo Iliju