Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam svjedok korupcije koju sam posredno otkrio kod kantonalnog inspektora za protiv-požarnu zaštitu (Sarajevo), u Kantonalnom ministarstvu za stambene poslove, a upravo se borim protiv zakidanja moje majke kod isplate invalidnine i tudje njege od strane Federalnog ministarstva za soc. politiku. Bio sam u DR Kongu. Kongo je svjetski prvak, a BiH eu. lider u korupciji. Ovo će se sve raspasti vrlo brzo. U paramparčad!
Korupcija ce unistiti Bosnu, ono sto nije poslo za rukom ni srpskom-hrvatskom fasizmu ! Sve dok se korupcija ne iskorjeni a poznavajuci bosanski mentalitet cisto sumnjam.Svi i svako prima mito cemu sam i sam bio svjedok. Pocev od policije , nadri - ljekara bolnice kosevo , radnika ZOI na igmanu - na skijaskoj uspinjaci, vozaca autobusa GRASA (komercijala). SIgurno da ima jos primjera, ali ovo bi bili moji osobni ,kojima sam bio svjedok.