Završen sastanak u Butmiru
0
Nema dogovora političkih lidera
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo revidirajte vashintonski sporazum tj. sredite federaciju u kojoj nista ne funkcionise, pa onda dodjite da razgovaramo o BiH
bosnjaci se nalaze po nacionalizmu i rasizmu gdje su srbi bili za vrijeme milosevica, cak su ga debelo pretekli. to sto ne provode njegove ratove, je stvar nemogucnosti a ne stanja duha.
Doklen ce nas zapad vuc za ruku a u isto vrijeme seci do ramena i glavu ubrzo?! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
pa zar smo i mislili da ce se ova nasa garnitura politicara moci dogovoriti.... djeca nam se smiju reufe.....
Nema dogovora dok su nacionalisti na vlasti! Trbamo izaci na ulice i tražiti entitet za \"OSTALE\"!!! Kvart normalnih ljudi bilo bi dosta!!!!!!!
meni je ovaj dripac najpametniji! dakle: Povraća mi se od mojih sugrađana i državljana sa sve tri strane. Dabogda vam se svima sjeme zatrlo jednom za svagda, poklali se konačno svi do jednog... a ko od vas ima djecu? ko je ratovao? tj. ko se rata sjeca? niko?! aaaaa, bas me to cudi! jer nekako su vam rijeci pune mudrosti, iskustva... ne lozite dobrovoljci! ne lozite se ljiljani! imam krasan plan, svidjece vam se. pokoljite se, poklali se dabogda vise! uzmite koliko vam je god potrebno vremena. nikakav problem! natopite crnicu, glinu i crvenicu dobro. pokoljite se, nemojte se stediti. sjeme vam se zatrlo za vjeke vjekova! pa da jedno 200-300 hiljadica ostane da prozivi mirno sta im od zivota ostane. da djecu izrode. da djeca porastu. rode novu, normalnu djecu...i tako :) oooo, vi mudri ljudi...
tri naroda, tri entiteta su tri drzave s granicama. i to je mirno rjesenje zauvijek. sve ostalo je predratno stanje kao sada, koje ce na kraju dovesti do rata.
Meni samo nije jasno, šta kontaju ovi naši političari? Šta je njihova vizija? Šta je alternativa dogovoru? Umiju li oni išta osim da organizirano i u velikom stilu, pred našim očima pljačkaju, svako svoj tor (narod) ... Treba mo početi od toga da niko ovde nije čist. Mi upiremo prstom u Dodika, a i sami imamo milion takvih lopova (Dodika) medju svojim politicarima ... \"Ko će priznat da je kurvin sin...\" niko vala!? A čitam i ovu BALAVUDIJU što tipka ovdje, rat, rat ... pa mami-cu vam vašu! Kakav rat!? Ratovalo vam po kući! Volio bi vas izudarat onako momački! Otpatci ljudski!
STO VAM RUSIJA NIJE POMOGLA KAD VAS JE AMERIKA BOMBARDOVALA.......sutili ko pi cke...da vam je amerika prijatelj sad bi imali kosovo...ovo o cemu vam ja kazem to su cinjenice a vi iznosite iluzije
Denis @ Ja još nisam sreo bosanca katolika, denise ne rise! A što se tiče naši političara, djubrad najvećeg kalibar, ali mi smo ih izabrali, nisu nam krivi ni Bildt ni ameri!
bam kad shvatite da ni rusija ni srbija ne mogu vam pomoci da budete nazavisni mozda i krene na bolje...zar je tesko shvatiti nama je cjelovita bosna prioritet i tu nema dogovora...vama je rs svetinja i nedate je i postujem...e isto tako nama je bih svetinja...i mi svi kad shvatimo da nema ukidanja rs i vi kad shvatite nema kidanja bosne mozda bude bolje....rusi vam mogu pomoci samo ako posalju svoju vojsku ovdhe da vam obezbjedi nezavisnost a to povlaci i mnoge druge vojske...
Ipak, u moru losih informacija i propasti Butmirskog sastanka,stize i jedna ohrabrujuca vijest!Naime,u Beogradu je sinoc postignut sporazum izmedju Medvedeva,Tadica i Dodika,a tice se direktno buducnosti bih.Izmedju ostalog,navodi se primjer Juzne Osetije i Abhazije kao pocetni korak u rjesavanju nagomilanih problema u bih.Nezvanicno se saznaje da se i gospodin Dragan Covic u potpunosti slaze.
Neznam zasto se u posljednje vrijeme spominje toliko rijec \"rat\", maltene je postala normala, isto kao da kazes snijeg, ili traktor. NIje Butmir prvi sastanak trojice kretena koji se zavrsio bez dogovora, ali posto su ga stranci organizovali, onda se to mora odma smatrati ozbiljno.
@Kurta Upravo tako. Kada gazda vidi sa svinja moze da zivi u gg ovnima, ne nece joj valjda praviti palacu?! Pustice je da zivi u g ovnima dok je nezakolje i napravi od nje kobasice. Vi sto mislite da su Srbi ili Hrvati vrijedniji Europi od muslimana, grdno se varate. Svi ste vi njima iste svinje koje se valjaju u svojim g ovnima i blatu. To ti je isto kao kada imas covijeka koji stalno kuka i place da nema love i onda mu netko dodje i ponudi posao a on ga dobije da mogao da nastavi da kuka i place
hvala bogu i sucur allahu nastavljamo zivjeti u braku koji niko ne zeli