Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je sto mnogi komentatori na ovom clanku ne znaju da ispolje kulturu dijaloga. Nacin na koji komunicirate je uzasno primitivan a tek nazivanje jedne drugima pogrdnim imenima odavno prelazi crvenu liniju.
sto ga mile gladi po jajima
normala da nije bilo amerikanaca traktorijada do Rusije brale. ;)
Naravno da je zahvalan, da USA nije zaustavila ARBiH, danas RS ne bi ni postojala.
Ko kome ovdje sucky sucky...
Hvala svima samo vise da odjebete od nas, tako je dodik pa da onda domacu corbu spravimo hehehe. Za dom, SPREMNI!!!
Nemoj da lažeš da je to Mile rekao.Mile ti je rekao da kupite prnje dok ga niste jako naljutili, Vi ste ga pitali šta on hoće a on je rekao da on hoće kući
Je li to rekao prije ili poslije.. khm..
Zaboravio Milo kako su Ameri uspostavljali mir NATO borbenim avionima, pranjem četni*a po brdima 😂
I ti mu odmah povjerovao a u sustini ste im ucinili medvjedzu uslugu jer bi danas neki stanovnici BL i Laktasa sigurno bili nastanjeni u okolini Urala
druze TITO tebe srbi lazu oni vole cupavoga drazu
Nelsone uceraj mu, on to jedva ceka ...
Dodik je lukav lisac zna on gdje se i sta plasira i prica
@Bombonica2305 zato je na crnoj listi, pa može do beograda i rusije, ali za ameriku ne daju vizu.
Dodo pudlica. Priglupa Dodikistanska sirotinja još puši fore o referendumima i otcEpljenju manjeg bh entiteta Genocidistana.
MIleta Ronihila su i doveli Amerikanci na vlast SFOR tenkovima, kada je u skupstini imao 2 poslanika.Sada malo djikanski šizofreno mumla, ali ce na kraju sve to lijepo da potpise.