Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakireeeeee ,,država po mjeri čovjeka,,, hahahahahahahahahahahahahahahahaha Komunizam nije bio bolji samo za KAPITALISTE koji nam stoje na čelu nazovii države.
Radnicka prava su se mogla trazit za Titinog vremena al vam nije valjalo.. sad se zalite upravi Vodovoda
Naj lakse je nesto prodati kada nije tvoje,dosta njih prodaju tudje a ovo sranje od drzave ni repom ne mrda. Napokon ce narod morati uzeti stvar u svoje ruke i rastjerati ovu gomilu lopova i kriminalaca.
CITAT: Plaću nisu dobili 4 godine !! Oboren Ginisov rekord !! Pljuni pa zapjevaj onu od Plavog: JA OD IZBORA DO IZBORA DOBIJEM P?LATU !!! :)) bI onda glasam za iste !!! Pa dokel ćete vi kreteni više protestvovat. Imate sud, imate tužilaštvo ako je šta mimo zakona, a vi ste glasali za one koji su vam takav zakon donijeli da nemate plate 4 godine. Sada mora te uraditi sauprotno glasajte PROTIV, a postojeći zako o rtadu IMA DA USVOJE ISTOM BRZINOM kojom su usvojili ONAJ O BIJEKOM HLJEBU ZA SEBE !!
Unisti vam SDA zemlju,odazovite se i ne slusajte upute sa dzuma pred glasanje
Nije tacno da je svima dao priliku,analiziraj i onda donosi zakljucak,to moras sam spoznati,a ako neces da se potrudis ja cu ti reci za koga,samo nemoj da kazes oni su pederi,narkomani,mijenjaju ime...itd To je licna stvar,a zaposljavanje hanume za direktoricu nije licna