Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god se Covic i Bakir pitaju za bilo sta nema napredka ni u Mostaru a ni u BiH
I umjesto da se iskoristi historijska prilika i skine HDZ sa mjesta gradonačelnika na kojem su nelegalno bili 12 godina i još direktno blokirali izbore, naši izdajnici iz "Naše" stranke ne htjedoše glasati za Bošnjaka nego direktno izabraše opet HDZ-ovca da vlada. Dragi Bošnjaci, NIKAD, ali nikad više ne dozvolite da date komunistima glas na izborima. Oni će sigurno izdati, kao što su uvijek do sada.
Nooooooorooood znooooooo!
Dzaba vam to, trebali ste nezadovoljstvo na izborima pokazat
A krivicna prijava za potpunu nebrigu o gradu, konkretno, propadanje sportske hale u izgradnji, stakle banke, trimuse, parkinge na kojima su baste kafica, bespravne objekte, rezanje stogodisnjeg drveca, propadanje aerodroma, komosa, nenaplatu prelaska starog mosta, izletista Buna, nepostojanje kanalizacije 2 km od centra grada...?
Gdje god ima Vlašetina iz Rumunjske a vi ih imate najviše nema napredka . Germane i Slavene dovedite da vam vladaju. Ovi Vlasi samo kradu i spletkare. Oni su se i posvađali oko zemlje pa sve druge uvukli u njihove razmirice i sukobe
PITAJTE TO KRIVOUSTOG, HEBO VAS ON
Srusiti sve i ugasiti svjetlo ko zadnji ode
U ISTO VRIJEME U SVEFSKOJ ORGANIZOVALI PETICIJU DA SE TUZI MOSTAR JER SU HDZ LOPOVI POTROSILI LOVU KOJU IM JE SVEDSKA DALA ZA KANALIZACIONI KOLEKTOR, ONO DA IM GOFNA NE PLUTAJU PO CESTAMA ZAPADNOG MOSTARA NAKON SVAKE KISE, A ONI POKRALI SVE I POTROSILI NA COVICEVE VILE!
Zapadne hecegovce samo trewba pustiti njima samima. Oni ce tako sami unistiti svoja stanista i iseliti u Hrvatsku gdje imaju taj renome odavna.
I sve ovo opet nije spriječilo veliku većinu stanovnika BB da u velikom broju glasate za adz. Vi bi da se žicate, a da vam ne uđe. E pa ne može to tako gospodo.
Ako je sta nelegalno palite buldožere
"Zbog ovog problema nova gradska vlast imat će pune ruke posla, jer je teško porušiti sve što se gradilo u vrijeme nefunkcioniranja vlasti, a još teže legalizirati sve bespravne gradnje" - imat će pune džepove od reketiranja i naplaćivanja mita da se pogura proces legalizacije, a silu i zakon će trenirat na običnim ljudima, ne bi li i on njih dobili šta.
Vi da niste htijeli to nebi opet glasali za iste, tražili ste dobili ste
bacise pare bezveze na plakate, mogli su u javnu kuhinju dati
Nooooooorooood znooooooo!
Bice da ovo političko Sarajevo lijepi plakate...nece ovi sami protiv sebe kada bi ima na glavi gradili...
Pa citav je Mostar nelegalan.Cim ,Ilići i td.
sto je bilo bilo je, ali stavite tacku