Komentari (479)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeca ti se smiju karajlicu, djeca ti se smiju
kako se smrt blizi,tako i nele sve blize sarajevu.nisu nadrealisti uspjeli spasiti zemlju od raspada a ti se nisi uspio spasiti nacionalizma koji ce te jos mnogo puta zaboljeti.mnogi nisu bili u sarajevu kad je bilo najteze ali mu nisu ni so na ranu stavljali.
Ne ovo ispade da sarajevo nije trebalo pasti muslimane pobit ili protjerat nastavit širiti srbiju hrvate lagano na vlak za HR jesul ovde sve budale ili ih ima još a Nele jel otkrio tajnu o tajni koju je u zajebanci ispričo ili
DA MI JE ČUTI DA OVAJ DEGEN OD NELETA ZARADI NEKU KINTU A DA SE NE DOTAKNE SARAJEVA.
Jeko narkos ?
Licno zivim na strani i znam da se uvjek mogu vratiti u svoj grad. Ispocetka bi malo bio dijasporac i ovo i ono ali raja je raja. Prme te rasirenih ruku i prihvate te kao covjeka. Nele je pljuvao po svom gradu i svojoj raji a to se ne prasta. On ce uvjek znati da nije dobrodosao u svom gradu a to je po mom misljenju najgora kazna.
doktore, hinjo, šljegni u Sarajevo ako smiješ ! šalim se, naravno, jednom smo se ovakvih riješili i neka ni ne pomišljaju na povratak !
Zamijeniše ih divni neki ljudi...
Bolji kako god da okrenes. Ne pucaju po gradu iz svih mogucih oruzja. I ne ginu neduzni.
i tako bi nekad popularni Nele,danas sijedi čiča,htio da prošeta čaršijom,pojede ćevape i krene put Grbavice da gleda kako Željo dere Sarajevo.........ali ne može... E moj Nele...
400 i kusur komentara....vrijeme je da zakopcare slic
Budala i krivi drva najviše
Cilj putujećeg đindasa tj. Neleta je da ovim cirkusom ("Fajront u Sarajevu") zaradi pare jer očito mu je ovo jedini način koji je ostao, koristeći svoje istomišljenike isto kao što ih je za lično bogaćenje koristio vladajući kadar SDS-a početkom devedesetih. Koliko god on govorio protiv Sarajeva ono mu još uvijek gura hljeb u usta i puni novčanik, ali smrad će uvijek biti smrad!
koji bolesnik i narkoman
aaaaaa lika Boze dragi koliko je dosadan sa ovim izjavama vise ......
srpska logika - minhen je u bavarskoj nije u njemackoj.
Najbolje je rekao Djuro kad je Ivan Ivanović prokomentarisao kako Djuro poznaje Neleta.Kaže Djuro: Nele Karajlic?hmmm, da, poznavao sam nekada jednog Neleta Karajlica a to nije ovaj Nele Karajlic.
Pantelija, Djuro je to rekao u emisiji Tvoje lice zvuči poznato kad je neko od učesnika imitirao Neleta a Ivan Ivanović prokomentirao njihovo poznanstvo. Potraži na YouTube. Nemoj samo gledati cenzurisane medije.
DR nele,, gdje je sljedeca promocija Sumadija, ozren, Ravna gora....?..
Smijem dati glavu da je u nekom autu sa zatamnjenim staklima obisao krug po Sarajevu.
"Žao mi je samo što je 1990. godine propao moj i projekat moje nadrealističke 'raje' da spriječimo rat u BiH" - Zvaljo k`o zvaljo! Svasta sebi umislja i pripisuje.